Ford Fiesta

Fiesta
Rated 13 out of 20
 • E fix genul de masina pe care tatii o cumpara pentru fiicele lor, pentru ca mai apoi sa o fure inapoi de fiecare data cand cand ele stau acasa si nu ies in oras...

 • Our buying tip

  Ne place. Foarte mult. Daca vrei un supermini, Fiesta e o alegere superba.

Ford a reusit sa readuca ovalul albastru inapoi in top. Fiesta este o masinuta fantastica, senzatiile la volan pe care le ofera fiind mult peste clasa ei.

 • Confort

  Avand in vedere ca Fiesta nu mai este chiar atat de micuta, nu ne surprinde faptul ca tinuta de drum si confortul la rulare au evoluat proportional cu dimensiunile masinii. Este foarte spatioasa si se simte ca masina a reusit sa preia din caracterul modelelor Ford din clasele superioare. Functioneaza, pur si simplu.

  Rate 14 of 20
 • Performante

  Momentan, nu exista nici o versiune rapida ST, dar va veni. Pana atunci, ai parte de toata gama motoarelor de cilindree mica a lui Ford. Alegerea noastra, momentan, este motorul de 1,6 litri pe benzina. Va exista si o versiune Econetic, ale carei valori ale emisiilor de CO2 vor fi de doar 99 g/km, si care ar trebui sa se comporte decent si sa nu omoare atat de multe zambile.

  Rate 2 of 20
 • Cool

  Versiunea in trei usi arata foarte misto, in special in unele culori mai indraznete. Nici cu modelul in cinci usi nu ne e rusine. O singura problema, totusi: numele, Fiesta, nu va determina lumea sa creada ca esti chiar cel mai smecher rapper din lume.

  Rate 8 of 20
 • Calitate

  Noua consola centrala este un pic cenusie, insa nu multi se vor plange in legatura cu calitatea in gama asta de preturi. Ford a adaugat acea senzatie de masina mare, iar Fiesta se desurca de minune in a-ti estompa impresia de ieftin, desi este.

  Rate 12 of 20
 • Manevrabilitate

  Cea mai tare chestie in legatura cu noua Fiesta este ca se conduce cu mult mai bine decat ar avea dreptul. Directia este precisa, sasiul este in stare sa suporte motoare mult mai puternice si poti sa te distrezi chiar si cu versiunile slab motorizate din gama actuala.

  Rate 15 of 20
 • Functionalitate

  Fiesta are pilonii spatelui foarte grosi, iar geamul posterior este foarte mic, asa ca ar fi o idee buna sa alegi si senzorii de parcare de pe lista de dotari optionale. In afara de asta, exista spatiu suficient, insa nu in mod exceptional.

  Rate 11 of 20
 • Cheltuielile de functionare

  Versiunea Econetic de 99 g/km va fi cea mai dezirabila din punct de vedere al costurilor de intretinere. Toate versiunile sunt, in general, foarte economice. Fiesta este usor de reparat, iar masinile mici sunt mai populare decat niciodata. Vei castiga pe toate partile.

  Rate 19 of 20

Masini de vanzare: Ford Fiesta