Ford Fusion

Fusion
Rated 7 out of 20
 • O Fiesta a carei caroserie a fost facuta la comanda in atelierele lui Miaunel si Balanel. Probabil ca oamenii lui Ford de la Planificare erau bolnavi acasa in ziua aceea.

 • Our buying tip

  Examineaza bine concurenta, nu ar trebui sa fie prea greu sa gasesti ceva mai bun

Un exemplu grav in care cineva s-a apucat sa raspunda la intrebari pe care nimeni nu le-a pus, Fusion nu este nimic mai mult decat o Fiesta cu garda la sol ridicata. S-ar putea sa fie mai usor sa intri in ea daca esti in varsta, insa nu am gasit nici printre batrani pe cineva caruia sa-i placa masina asta, ca sa-ti confirmam.

 • Confort

  Trebuie neaparat sa gasim o persoana in varsta care a cumparat o masina din asta ca sa-ti putem da un raspuns definitiv aici. Sau poate una tanara care este fortata sa mearga cu asa ceva si nu poate sa se bucure de o Fiesta. Oricum ar fi, in materie de confort, citeste rubrica similara din dreptul lui Fiesta si adauga cativa centimentri pentru garda la sol.

  Rate 12 of 20
 • Performante

  Gama de motorizari este, comparativ cu alte modele Ford, mai limitata, insa 1.6 TDCi este disponibil, fiind alegerea cea mai inteleapta. Nu numai ca este foarte economic, insa este si suficient de vanjos cat sa echivaleze performantele omologului sau pe benzina.

  Rate 2 of 20
 • Cool

  Poate intr-un satuc uitat de lume, prin cine stie ce colt al tarii, unde lumea nu a vazut masina pana acum, insa nu, in lumea reala, ai fi mai cool daca ai merge intr-o sambata seara cu maica-ta in Dacia ei 1300 pe Magheru, amandoi cu cotul pe geam.

  Rate 4 of 20
 • Calitate

  Da, pai aici avem de-a face din nou cu stilul caracteristic lui Ford, fara prostii inutile in plus. Parte mecanica solida, simpla, eficace si interioare durabile. Te vei stradui sa-i gasesti cusur, in ciuda faptului ca nu este chiar cea mai incitanta masina din lume.

  Rate 10 of 20
 • Manevrabilitate

  La condus, Fusion se simte exact cum te astepti, ca o Fiesta un pic mai greoaie. Nu este chiar ingrozitoare, insa ce pacat ca se iroseste un sasiu micut atat de bun.

  Rate 11 of 20
 • Functionalitate

  Fusion este spatioasa inauntru, iar portbagajul este un pic mai mare decat al lui Fiesta, insa bancheta din spate nu face nici o smecherie cum ar fi sa culiseze inainte sau sa fie scoasa cu totul, caz in care Fusion si-ar fi gasit mult mai usor o justificare a existentei sale.

  Rate 10 of 20
 • Cheltuielile de functionare

  Peste 1000 de euro peste o Fiesta normala? 

  Nu mersi. Ce parere ai de Honda Jazz? Fusion-ul nu prea isi justifica pretul sinceri sa fim.

  Rate 18 of 20

Masini de vanzare: Ford Fusion