TopGear.ro Recomandari 10 lucruri pe care ar trebui sa le știi înainte să începi să pariezi

10 lucruri pe care ar trebui sa le știi înainte să începi să pariezi

de TopGear

10 lucruri pe care ar trebui sa le știi înainte să începi să pariezi

Există niște greșeli pe care orice începător le face la primele pariuri ceea ce ajută casele de pariuri să câștige sume uriașe.

Parierea mai mult cu inima decât cu rațiunea dar și parierea unor sume inexplicabil de mari pe un singur pariu sunt principalele greșeli ale pariorilor începători.

Dacă doriți să aveți o trecere mai rapidă de la stadiul de începător la cel de parior profesionist, dar și pentru a înțelege mai bine acest domeniul citiți acest articol până la capăt pentru a înțelege mai fiecare element în parte. 

Odată ce veți trece de la stadiul de începător, la mediu, la parior profesionist veți observa și simți pe propria piele aceste “adevăruri nescrise despre pariuri“ prezentate mai jos.

Gestionarea banilor este esențială

Nu contează dacă ai un număr mare de pariuri castigate dacă gestionarea banilor din contul de pariuri nu este prioritar pentru tine și nu experimentezi cele mai bune metode de administrarea a banilor, vei sfârși prin a eșua în acest domeniu.

Când vorbim de gestionarea banilor cu care pariezi ne referim la urmărirea unei strategii clare, în care găsim cât la sută din banii din contul de pariuri îi folosiți pentru plasarea unui pariuri. 

La gestionarea banilor trebuie eliminată orice formă de emoție și trebuie luate decizii exclusiv pe baza unor analize detaliate. 

În domeniul pariurilor sportive pot apărea pariuri cu un risc mai scăzut, pariuri cu o șansă mare de câștig, dar niciodată pariuri sigure. Dacă vă spune cineva contrariul sigur vă minte, încercând de obicei să vă vândă ceva. 

Cu toate că pare tentant de crezut, mereu ar trebui să fiți sceptici când auziți de pariuri sigure

Dacă ești un simplu susținător al unei formații de obicei nu acorzi atenție decât punctelor forte ale acelei formații. Doar că odată cu experiența în pariuri observi mai ușor defectele acelei echipe și gandesti de doua ori când vei dori sa pariezi pe ea.  

Photo source – pixabay.com

Pariurile trebuie tratate mai degrabă ca o afacere decât ca un hobby. 

De ce?

Simplu. Pentru că într-un hobby investești bani, în timp ce din pariuri vrei să câștigi bani.

Aproape în toate sporturile echipele care joacă acasă pleacă cu un avantaj. Doar că acest avantaj nu este suficient pentru a fi un avantaj pentru pariori de a câștiga mai mulți bani.

Cele mai citite articole

Când vă stabiliți pariurile trebuie să luați în considerare avantajul echipei gazdă, doar că ăsta nu ar trebuie să fie indicatorul principal în plasarea unui pariu.

Un parior trebuie să analizeze o mulțimele de date statistice, astfel încât să ia decizii raționale. Vă ajută dacă sunteți o persoană analitică. Nu trebuie neapărat sa fiți un tocilar de date statistice, doar că înainte de plasarea oricărui pariu trebuie să aveți o bază de informații referitoare la acel eveniment. 

Photo source – pixabay.com

 Oricine poate paria, dar câțiva câștiga

Orice poate să plaseze un pariu și să fie câștigător, doar că aici vorbim de câștiguri pe termen lung. 

Dacă vă gândiți să vă dedicați acestui domeniu să vă specializați, având dorința de a devenit cu timpul pariori profesioniști, șansele de reușită cresc. Aveți opțiunea de a paria rareori, cu gândul de a câștiga o sumă mare care să vă ajungă o perioadă de timp, sau sa pariați pe baza unei strategii pentru a avea câștiguri pe termen lung. 

Nu mai este atât de distractiv să privești meciurile

Odată ce ați pariat pe un meci, o să priviți meciul diferit față de vizionarea unei partide ca un simplu fan. Emoțiile sunt diferite și plăcerea de a viziona un meci se diminuează. 

Nu este o tragedie când pierzi

De obicei când se pierde un pariu sau o serie de pariuri, ajungeți să adunați o cantitate de emoții negative. Gestionarea acestor emoții face diferența între un parior profesionist și unul amator. 

O regula de aur din pariuri spune că niciodată nu paria sub influența emoțiilor negative, când pierdeți un pariu, pariind pentru a “recupera banii”. 

Pariază ca un profesionist

Un parior profesionist are în vedere toate opțiunile de a-și spori câștigurile din pariuri. Una din acest opțiuni sunt pariurile live. Majoritatea site-urilor de pariuri online oferă aceasta opțiune, aceasta fiind una din oportunități importante ale pariurilor sportive. Pe lângă site-urile foarte bine optimizate pentru pariuri, majoritatea caselor de pariuri au și propriile aplicații pentru telefon, ceea ce ușurează și mai mult munca pariurilor. Dacă vă interesează o aplicație de mobil foarte bine optimizată puteți descărca netbet aplicatie.

Abilități pe care ar trebui să le dobândești pentru a deveni un parior de succes –

  • Stapânire de sine 
  • Disciplină de fier 
  • Abilități analitice foarte bune
  • Răbdare și consecvență
  • Atenție la detalii

Parierea este un joc pe termen lung, care necesită ca în orice domeniu, muncă și studiu pentru perfecționare și trecerea de la un parior amator la unul profesionist. Pentru mai multe sfaturi legate de pariuri puteți urmări profilul Constantin Mazilescu, unul dintre cei mai cunoscuți experți în domeniu, pentru mai multe detalii găsiți profilul lui aici.

Cele mai citite articole

Related Articles