TopGear.ro Actualitate A rămas blocat cu un BMW X5 pe pârtie. Ce amendă a primit?

A rămas blocat cu un BMW X5 pe pârtie. Ce amendă a primit?

de TopGear

A vrut să traverseze pârtia de la Păltiniș cu un BMW X5 și a rămas blocat în zăpadă. Alți doi bărbați au intrat cu mașinile pe pârtie ca să încerce să-l scoată din nămeți. Toți trei au fost sancționați.

GALERIE FOTO

Șoferul a încercat să traverseze pârtia Oncești de la Păltiniș, din județul Sibiu, în jurul orei 00:00. Dar nu a reușit să treacă, pentru că mașina sa, un BMW X5, a rămas blocată în zăpadă. Șoferul și-a sunat doi prieteni, care s-au grăbit să-i vină în ajutor la primele ore ale dimineții. Dar nici eu nu au reușit, deși veniseră echipați corespunzător, așa că turiștii au făcut slalom pe pârtie pe lângă SUV-ul aflat acolo.

Șoferul blocat a fost amendat cu 2000 de lei, iar prietenii săi au primit avertismente scrise, anunță jandarmii sibieni.

Cele mai citite articole

“Pentru fapta sa, sibianul a fost sancționat de jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniș cu amendă în valoare de 2000 lei pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreținerea și exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement”, a comunicat Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Mașinile au fost ulterior scoase de pe pârtie cu ajutorul jandarmilor și al salvamontiștilor. Săptămâna trecută, un alt șofer rămăsese blocat în zăpadă, pe o porțiune de drum închisă circulației pe timp de iarnă, în apropiere de Piatra Arsă.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil