TopGear.ro Actualitate Cât costă în România cel mai rapid SUV de la Nurburgring, Audi RS Q8?

Cât costă în România cel mai rapid SUV de la Nurburgring, Audi RS Q8?

de TopGear

Cel mai rapid SUV pe circuitul de la Nurburgring, Audi RS Q8, poate fi comandat acum și în România. SUV-ul ultra-performant are un preț de pornire de 131.365 de euro, dar în versiunea de top poate trece de 200.000 de euro.

GALERIE FOTO

Audi RS Q8 vine cu motorul V8 de 4.0 litri, care dezvoltă 600 de cai putere și un cuplu de 800 Nm, pe care îl regăsim și la Bentley Bentayga sau Lamborghini Urus. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată Tiptronic cu opt trepte.

De 3,8 secunde are nevoie RS Q8 pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza sa maximă este de 250 km/h, iar contra cost, aceasta poate fi limitată electronic la 280 km/h.

Un super-SUV Audi RS Q8, scufundat în doar câteva zile de la livrare

Modelul produs de Audi Sport a parcurs un tur la Nurburgring, chiar înaintea prezentării oficiale, în 7 minute și 42,2 secunde, devenind astfel cel mai rapid SUV de serie pe celebrul circuit din Germania.

În versiune de bază, SUV-ul de performanță poate fi achiziționat în nuanța exterioară Negru Trief, dar cine vrea una dintre cele opt culori metalizate disponibile va plăti suplimentar 1.191 de euro. Vopseaua Audi Exclusiv costă 4.459 de euro.

7.303 euro costă sistemul de sonorizare Bang & Olufsen advanced 3D. Bifarea opțiunii “trapă panoramică” adaugă încă 1.725 de euro la prețul final.

Una dintre cele mai scumpe selecții din lista de opțiuni este cea care aduce frâne ceramice cu etriere roșii sau albastre: 10.190 de euro.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Related Articles

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!