TopGear.ro Actualitate Ce mașini conduce cel mai atractiv bărbat din lume, Robert Pattinson, în viața reală?

Ce mașini conduce cel mai atractiv bărbat din lume, Robert Pattinson, în viața reală?

de TopGear

Robert Pattinson a fost desemnat cel mai atractiv bărbat din lume, în urma unor măsurători și analize efectuate de un estetician britanic. Robert i-a devansat pe Bradley Cooper și Brad Pitt.

Galerie foto

Actorul britanic în vârstă de 33 de ani a fost evaluat cu un punctaj de 92,15 al perfecțiunii fizice. Este punctajul acordat de un medic estestician din Londra, Julian De Silva, care i-a notat cu note mai mici pe “Superman” Henry Cavill (91,64% ), pe Bradley Cooper (91,08%) și pe Brad Pitt (90,51% ).

Puțini știu însă, că Robert Pattinson este pasionat de mașini, dar nu de cele mai noi dintre ele. Starul din Twilight a condus un Chevrolet Silverado din 2001, un pick-up de culoare roșie, în urmă cu aproximativ 10 ani. „Este mare, este practic, este tot ce îmi trebuie”, era descrierea simplă a modelului făcută chiar de cel aflat la volan.

Cele mai citite articole

În garajul actorului, a ajuns și un Porsche Boxster de culoare verde, care accelera de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde.

În urmă cu cinci ani, Pattinson conducea un BMW E30 decapotabil. “Am crezut că o să mor în mașina aia, era într-o stare precară. Mi-am dat seama că nu merită riscul”, a mărturisit acesta după ce a renunțat la BMW-ul din 1989.

Surprinzător, englezul a spus în repetate rânduri că nu știe să conducă. “Chiar nu știu, este înfricoșător”, sunt cuvintele actorului.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles