TopGear.ro Actualitate Ce se întâmplă cu transportul în comun din București

Ce se întâmplă cu transportul în comun din București

de TopGear

Transportul în comun în Bucureşti ar putea fi oprit, odată cu instituirea stării de urgenţă. Dacă acest lucru nu se va regăsi în decret, atunci numărul autobuzelor va fi redus cu cel mult 20%, a declarat pentru MEDIAFAX directorul Societăţii de Transport Bucureşti, Andrei Creci.

„Mâine o să luăm o hotărâre, dar dacă până acum luam noi o hotărâre de capul nostru, acum aşteptăm şi decretul acesta, să vedem ce o să fie, pentru că după unele variante s-ar putea ca întreg transportul în comun să fie oprit în Bucureşti, cu totul. O să aşteptăm până mâine să vedem ce se emite la nivel naţional. Dacă nu se referă la transportul public acest decret, noi vom micşora. Mă voi sfătui cu doamna primar, să vedem. Dar nu mai mult de 20%. Nu o să fie o reducere spectaculoasă. Nu se va simţi”, a declarat directorul STB, pentru MEDIAFAX.

Andrei Creci a adăugat că reducerea va fi mult mai mică faţă de cea obişnuită din weekend, în care autobuzele sunt mai puţine cu 40% faţă de restul zilelor din săptămână.

Cele mai citite articole

Klaus Iohannis a anunţat că va decreta stare de urgenţă în România, începând de luni. Potrivit informaţiilor obţinute de MEDIAFAX, decretul ar putea conţine oprirea funcţionării metroului şi a mijloacelor de transport în comun, în Bucureşti şi în ţară.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil