TopGear.ro Actualitate Cea mai bună mașină pentru România

Cea mai bună mașină pentru România

de TopGear

Ne-am obișnuit să auzim că cele mai bune mașini pentru România sunt cele care consumă puțin, iar lucrurile nu par să fie departe de adevăr, pentru că mulți șoferi și-au cumpărat mașini diesel tocmai pentru că ar consuma mai puțin.

Dar iată că lucrurile par să se mai schimbe, pentru că din spate vin tare hibridele. Oamenii încep să rezoneze cu ideea de a avea o mașină ecologică, curată, mai ales că în ultimii ani se discută interzicerea mașinilor poluante în marile orașe europene.

Ne-am obișnuit ca cei de la canalul de YouTube 99vehicles să ofere sfaturi gratis despre mașini la mâna a doua. Așa am aflat care sunt 5 modele de mașini păguboase pe care nu trebuie să le cumperi niciodată, dar și TOP 6 cele mai rezistente motoare diesel, acum vedem o nouă abordare, recomandarea fiind o mașină nouă. Conform 99vehicles cea mai bună mașină pentru România este Toyota Corolla Hybrid.

Dacă până și un canal de YouTube specializat pe sfaturi despre cum să te ferești de „țepele” cu mașini rulate și samsari a ajuns să-i sfătuiască pe oameni să-și cumpere o mașină nouă, hibridă, ne-germană (ca să spunem așa), asta înseamnă un singur lucru: viitorul mașinilor este „verde”.

Toyota Corolla Hybrid

Cele mai citite articole

Pe lângă fiabilitate, consumul este principala calitate pe care o are Toyota Corolla Hybrid. În fișa tehnică este menționat un consum de 3,7 litri la suta de km pentru motorul de 1,8 litri care funcționează împreună cu un motor electric. Nu suntem atât de naivi să credem că va consuma atât de puțin în traficul real din București, însă niște cifre de consum rezonabile pot fi atinse.

Toyota Corolla nu e o minune a designului, ci o maşină foarte normală destinată oamenilor foarte normali. De la lansarea primei maşini cu acest nume, în 1966, statisticile spun că în lume s-au vândut mai mult de 40 de milioane de autoturisme Corolla. Adică fenomenal.

În acest moment, cea mai accesibilă Toyota Corolla Hybrid nouă costă, în România, 18,300 euro cu TVA.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles