TopGear.ro Hybrid & Electrice Cea mai ieftină Tesla Model X la mâna a doua care se vinde în România. Poate fi încărcată gratuit pe viață – GALERIE FOTO

Cea mai ieftină Tesla Model X la mâna a doua care se vinde în România. Poate fi încărcată gratuit pe viață – GALERIE FOTO

de TopGear

Mașinile electrice încep să câștige teren și în România, însă momentul în care Tesla va deschide o reprezentanță în țara noastră este destul de departe. Chiar și așa fascinația pentru mașinile produse de americanii de la Tesla este destul de mare.

Elon Musk a anunțat acum ceva timp că în București, Craiova și Brăila sunt primele trei orașe din România unde Tesla va instala câte un Supercharger – sistemul de încărcare rapidă a automobilelor electrice.

Numai bine pentru a ne îndrepta atenția spre un anunț găsit pe Autovit.ro despre o Tesla Model X la mâna a doua, care poate fi încărcată gratuit pe viață la statiile Tesla din toată Europa.

Mașina a fost fabricată în anul 2017 și a acumulat până în prezent 110.000 de km. Proprietarul cere pe această mașină 29.997 de euro, însă mai rămân de achitat alte 43 de rate pe care noul proprietar ar trebui să le preia.

Chiar și așa mașina este pur și simplu fabuloasă. Are nevoie de doar 2,9 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, iar autonomia este de aproape 450 de km.

Anunțul proprietarului

Predare leasing TESLA X P 100 D – Au mai rămas de achitat 43 de rate a 1.783 euro tva inclus, în care este inclus și CASCO, valoare reziduală 916 euro tva inclus. Tesla Model X P100D (baterie de 100KW) 2017 cu 6 locuri individuale. Scaune perforate și ventilate, DualMotor Performance cu 772 CP , 0-100 în 2.9 Sec. Încărcare gratuită pe viață la stațiile Tesla din toată Europa. Mașina are 110.000 de KM și beneficiază de garanție până la 8 ani fără limită de Km la Baterii motoare și convertizoare. Autonomie reală 447KM.  Model X P100D este cel mai rapid SUV de pe piata in acest moment. Pentru plata integrala pretul este de 75.000 euro plus tva.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Related Articles

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!