TopGear.ro Diverse Cele mai bune 5 seriale turcești din toate timpurile de vizionat în 2023

Cele mai bune 5 seriale turcești din toate timpurile de vizionat în 2023

de TopGear

Cele mai bune 5 seriale turcești din toate timpurile de vizionat în 2023

Seriale romantice nu încetează să fie în lumina reflectoarelor. Fie că este o seriale turcesti, o dramă chineză sau o dramă coreeană. Printre diversele genuri existente, romantismul este iubit de majoritatea indivizilor. Acest gen este suficient pentru a-i face pe oameni cu inima de piatră și cu sânge rece să se îndrăgostească și ca o persoană proastă să dea fluturi în stomac și pielea de găină vara. Așadar, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai iubite și populare, cele mai bune seriale turcești din toate timpurile.

Seriale Turcesti capătă acum o popularitate uriașă datorită poveștilor lor romantice, de dragoste, istorie și culturale. Toată lumea se interesează de aceste seriale turcești seriale. Deci In Romana Despre seriale ofera lista seriale turcesti telespectatorilor pe care si-o doresc in timpul liber. Dacă vă place să vizionați și doriți gratuit, despre seriale subtitrați mai multe site-uri disponibile pentru dvs.

La fel ca seriale la timp si alte canale romanesti distribuie zilnic telespectatorilor seriale turcesti.

Cele mai bune drame turcești din toate timpurile

1.Diriliş: Ertuğrul

Diriliş - Ertuğrul.jpeg

Diriliş: Ertuğrul este un serial turcesc foarte popular, care este disponibil pe Netflix. Acest spectacol este despre un mare războinic, foarte popular în vremea lui, din secolul al XIII-lea, pe nume Ertugrul. A fost tatăl lui Osman, care a fondat Imperiul Otoman. Motivul principal al lui Ertugrul este acela de a aduce dreptate și pace compatrioților și cetățenilor săi. Dintr-o parte au atacat cruciatii, iar din alta, au atacat bizantinii. Între timp, mongolii cruzi s-au extins și pe una dintre părți, unde se află adevăratul război al psihologiei între destin și iubire. Are destinul lui ceva loc pentru iubire? Urmărește să știi!

2.Aşk Laftan Anlamaz

Aşk Laftan Anlamaz.jpeg

Cele mai citite articole

Într-una dintre cele mai bune drame turcești din toate timpurile, Hayat începe în cele din urmă să lucreze pentru o companie de textile, proclamată la nivel internațional, numită Sarte, ca secretar personal al lui Murat Sarslmaz. Este greșit identificată ca o altă persoană. Legătura dintre Hayat și Murat se construiește așadar pe o minciună. Când vor începe cei doi să se întâlnească? Va suporta relația lor toate greutățile? Drama discută toate emoțiile care vin odată cu găsirea iubirii, implicând furie, durere, angoasă, iertare pe ceilalți, gelozie, comportament copilăresc menit să-ți enerveze iubitul și, în final, fericirea. Toate cele mai recente seriale turcești împărtășesc cu tine și pe canalele de youtube.

3.Erkenci Kuş

Erkenci Kuş.jpeg

O dramă fermecătoare despre Sanem, o femeie tânără care vrea să devină o autor celebră, dar nu își găsește un loc de muncă stabil. Apoi începe să lucreze pentru compania surorii ei, care este în industria publicității. Acolo, ea se întâlnește și cu Can și pe fratele lui Emre. În timp ce călătoria începe, ea se trezește îndrăgostită de Can. A fost întoarsă spre celălalt de unul dintre cei doi șefi.

4.Bati la usa mea

Bate la usa mea.jpeg

Doar întâmplător viețile lui Eda și Serkan Bolat se intersectează. Când lui Serkan Bolat i se cere să țină un discurs la o petrecere de absolvire a universității, Eda se lovește de el. Ea se confruntă cu el și spune că singura cauză a existenței ei a devenit dezorganizată este că firma nu a reușit să ofere sponsorizări pentru studenți. Eda și Serkan semnează un acord pentru a pretinde că se întâlnesc din cauza unei serii de evenimente.

5.Hercai

Hercai.jpeg

În aceasta, una dintre cele mai bune drame turcești din toate timpurile, Reyyan și Miran, care întâlnesc o dragoste puțin probabilă în emisiunea de televiziune Hercai, sunt destinați să fie separați din cauza planului de răzbunare. Reyyan, neștiind că Miran are un plan de răzbunare, este îndrăgostită de Miran și crede că și-a găsit în sfârșit plăcere. Puritatea lui Reyyan îl atrage pe Miran, care se luptă să rămână fidelă obiectivului său inițial, dar dezvoltă sentimente pentru ea. Va afla Reyyan despre planul de atac al lui Miran înainte de a se căsători? Va fi Miran capabil să-și ducă la îndeplinire planul de răzbunare?

Distribuim zilnic cele mai recente actualizări despre seriale turcești pe site-ul nostru. Puteți viziona lista seriale turcești online pe site-ul nostru în timpul liber. Pentru mai multe actualizări, marcați site-ul nostru de carte. TV Happy Channel a difuzat si diferite seriale turcesti subtitrate in romana.

Cele mai citite articole

Related Articles