TopGear.ro Actualitate Cum arată valvele respiratorii produse de Ferrari – VIDEO

Cum arată valvele respiratorii produse de Ferrari – VIDEO

de TopGear

Cum arată valvele respiratorii produse de Ferrari – VIDEO

La începutul acestei luni, Lamborghini s-a alăturat luptei împotriva răspândirii COVID-19, producând măști medicale, iar acum a venit rândul mărcii Ferrari să dea o mână de ajutor sistemului medical. Italienii au început să producă la fabrica din Maranello valve respiratorii și accesorii pentru măști de protecție.

După modelul Lamborghini, și Ferrari a ales să își braduiasca produsele, deși în acest moment este vorba mai degrabă despre mândrie națională decât marketing.

Aceste componente sunt făcute la imprimante 3D, în același departament unde Ferrari își construiește de obicei prototipurile auto.

Unele dintre valve au fost dezvoltate de Mares, un producător de echipament pentru scufundări, adaptate pentru a se potrivi măștilor dedicate pacienților care suferă de insuficientă respiratorie. Între timp, alte echipamente sunt livrate către Solid Energy, care va folosi materialele pentru a transforma măștile de snorkeling în echipament de protecție pentru personalul medical.

Ferrari intenționează să producă câteva sute de echipamente în următoarele câteva zile, pe care le va distribui în coordonare cu Protecția Civilă Italiană către diverse spitale precum cele din Bergamo, Genova, Modena, Sassuolo, precum și către lucrătorii din sistemul medical din orașul Medicină, lângă Bologna.

Cele mai citite articole

În ceea ce privește reînceperea producției de autoturisme, producătorul auto italian s-a văzut nevoit să își amâne planurile care prevedeau reluarea producției începând cu 14 aprilie.

Cel mai recent plan prevede reluarea producției pe 3 mai 2020, deși și această dată ar putea fi amânată dacă reluarea activităților nu este în acord cu reglementările guvernamentale.

VIDEO

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles