TopGear.ro Actualitate FordStore BDT prezintă publicului Noul Ford PUMA, primul autoturism cu propulsie Hybrid fabricat în România (P)

FordStore BDT prezintă publicului Noul Ford PUMA, primul autoturism cu propulsie Hybrid fabricat în România (P)

de TopGear

FordStore BDT prezintă publicului Noul Ford PUMA, primul autoturism cu propulsie Hybrid fabricat în România (P)

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, în showroom-ul FordStore BDT din Șos. Virtuții 55-57 poți descoperi cel mai nou model Ford: Puma!

reprezintă următorul capitol din filosofia de design a Ford centrată pe om,care va consolida marca Ford în Europa în ceea ce privește calitatea, multitudinea de tehnologii şi plăcerea de a conduce.

Oferit cu tehnologia avansată de propulsie electrică EcoBoost Hybrid de 48 de volţi, noul Ford Puma este primul vehicul hibrid fabricat în România, alăturându-se astfel gamei extinse de SUV-uri şi de crossovere Ford din Europa, inclusiv Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge şi noul Explorer Plug-In Hybrid. Pe lângă tehnologia sofisticată de motorizare mild-hybrid, carismaticul Ford Puma oferă versatilitatea unui spaţiu de încărcare de 456 litri, inclusiv inovatorul Ford MegaBox.

noul ford puma

Și nu este doar încântător pentru ochi, ci şi inteligent. Habitaclul Ford Puma te învăluie printr-un design elegant şi rafinat, cu tapiţerie din piele. Scaunele din faţă includ suport lombar şi funcţie de masaj, pentru un nivel suplimentar de confort, iar  finisajul  detaliilor  amplifică senzaţia de stil sofisticat. O serie de caracteristici inteligente şi tehnologii inovatoare îţi oferă control complet: de la consola de bord 12.3″ cu instrumente digitale şi ecran tactil  8″, la  modemul încorporat FordPass Connect  şi o serie de servicii  disponibile prin sistemul  SYNC 3. Fiecare element a fost conceput pentru a-ţi face deplasarea cât mai plăcută. Ford Puma este disponibil în acest moment în 3 variante de chipare: TitaniumTitanium X şi ST-Line X. Începând cu februarie 2020 va fi disponibilă şi varianta de echipare ST-Line.

noul ford puma

În ceea ce priveşte motorizarea, pentru variantele de echipare mai sus menţionate, clienţii Ford Puma pot alege dintr-o gamă avansată de motoare pe benzină Ford EcoBoost de 1.0 litru, produse tot la uzina Ford de la Craiova, iar din luna mai a anului viitor, se poate opta şi pentru versiunea diesel de 1.5 l EcoBlue.

Cele mai citite articole

Ford Puma este produs exclusiv la uzina Ford din Craiova, alături de modelul Ford EcoSport, fiind pentru prima dată de la preluarea uzinei din Craiova în 2008 când se fabrică în paralel două vehicule. În plus, volumele anticipate de producţie pentru modelele EcoSport şi Puma fac ca Fabrica de Asamblare Vehicule să lucreze în trei schimburi.

noul ford puma

Ford Puma dispune de o serie de funcţii inovatoare, concepute să îţi îmbunătăţească plăcerea de a conduce, cum ar fi Moduri de Condus Selectabile şi Ford Co-Pilot 360, un set impresionant de tehnologii concepute pentru asistenţă şi care ajută la gestionarea accelerării, frânării şi chiar a direcţiei. Acestea includ Tempomatul adaptiv, Sistemul de asistenţă pre-coliziune şi Sistemul de asistenţă pentru manevre de evitare, toate acestea supraveghează vigilent drumul din faţă şi te avertizează cu privire la potenţiale pericole.

Noul Ford Puma este unul dintre cele 17 vehicule electrificate pe care Ford le va lansa în Europa până în 2024, din care 8 vor fi lansate în anul 2020. La începutul acestui an, Ford a anunţat că fiecare nou autoturism pe care îl va lansa va include o opţiune electrificată – mild-hybrid, full-hybrid, plug-in hybrid sau full-electric – oferind una dintre cele mai cuprinzătoare game de opţiuni electrificate pentru clienţii europeni.

Mail multe detalii puteți găsi în pagina evenimentului, pe fordbdt.ro sau pe pagina de Facebook BDT Ford.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles