TopGear.ro Actualitate Impedimentul preturilor mari pentru cartusele la imprimanta

Impedimentul preturilor mari pentru cartusele la imprimanta

de TopGear

Impedimentul preturilor mari pentru cartusele la imprimanta

Cu siguranta ca v-ati lovit de impedimentul preturilor mari la acestea, insa magazinele online ofera preturi avantajoase!

Masinariile folosite in ziua de astazi pentru a imprima diverse imagini si texte de pe o unitate pc au evoluat foarte mult. Multe folosesc conectivitate wireless, Bluetooth sau chiar fibra optica. In orice caz, consumabilele pot fi destul de costisitoare, mai ales cartusele de cerneala. Cu siguranta ca v-ati lovit de impedimentul preturilor mari la acestea, insa cartushop.ro ofera preturi avantajoase pentru mai multe tipuri de imprimante.

Asa cum o imprimanta multifunctionala de inalta calitate este o investitie pentru afacerea voastra, cerneala de calitate premium este o investitie pentru buna functionare a imprimantei.

Gasirea celei mai bune imprimante este simpla atunci cand stii de unde sa o cumperi sau sa inchiriezi ceva potrivit, dar sa te decizi asupra tipului potrivit de cerneala pentru imprimanta nu este intotdeauna atat de usor pe cat crezi. Nu puneti in pericol longevitatea imprimantei  sau calitatea tiparirilor doar pentru a economisi costul cernelii de imprimanta, deoarece acest lucru nu va duce decat la reparatii mai costisitoare ale imprimantei si la pierderea potentiala a clientilor.

Din fericire, exista mai multe tipuri de cerneluri care sunt compatibile cu majoritatea imprimantelor. Exista cerneala reciclata, cerneala fabricata, cerneluri generice si optiuni reincarcabile. Toate aceste cerneluri de imprimanta functioneaza, dar ceea ce cauti este o cerneala de imprimanta care functioneaza la un nivel optim pentru a oferi cele mai bune rezultate pentru echipamentele si nevoile tale specifice. Unele cerneluri de imprimanta le depasesc pe altele in ceea ce priveste calitatea, longevitatea si valoarea generala.

Imprimantele laser si imprimantele cu jet de cerneala functioneaza foarte diferit unele fata de altele si prin urmare, necesita diferite tipuri de cerneala pentru imprimanta. Imprimantele laser folosesc pulbere de toner, iar imprimantele cu jet de cerneala folosesc cartuse pline cu cerneala lichida colorata si aditivi.

Toner

Daca biroul tau foloseste imprimante laser sau LED, cel mai bine ar fi sa folosesti o forma uscata de cerneala, care se numeste toner. Tonerul este compus din particule mici de pigment care sufera incarcari intense de lumina. Acest proces creeaza un tambur rotativ care atrage particulele de toner pe hartie. In consecinta, tamburul foloseste energia termica pentru a fuziona tonerul pe pagina.

Avantajele tonerului:

  • Tehnologie de imprimare mai puternica si mai precisa;
  • Imprimare mai rapida;
  • Calitate mai buna a imaginii;
  • Dureaza mai mult.
  • Cerneala lichida

Imprimantele cu jet de cerneala sunt cel mai des utilizat tip de imprimanta si necesita cerneala lichida pentru a functiona. Cerneala lichida este special conceputa pentru a produce text si imagini prin pulverizarea picaturilor microscopice pe hartie. Cerneala pentru imprimanta cu jet de cerneala vine de obicei in doua forme: pe baza de colorant si pe baza de pigment.

Cele mai citite articole

Avantajele cernelii lichide:

  • Mai rentabil (depozitare mai mica a cernelii);
  • Nu se murdareste la fel de usor ca tonerul;
  • Mai rezistent;
  • Mai usor de inlocuit.

In timp ce cerneala remanufacturata vine cu o multime de beneficii in domeniul eficientei costurilor, utilizarea acestui tip de cerneala pentru imprimanta poate sa nu obtina un punctaj foarte ridicat la contorul de calitate. Adevarul este ca nu poti sti niciodata cu adevarat de cate ori au fost reumplute si refolosite cartusele de imprimanta. Acest factor particular afecteaza negativ calitatea documentelor printate. Te-ai putea trezi cu un cartus care este uzat, doar partial reumplut sau infundat.

Daca totusi cartusul de cerneala nu are nicio deteriorare fizica, este posibil sa ajungeti sa obtineti unul care produce o calitate mai putin satisfacatoare a imaginii si a textului prin pete sau linii incetosate. In unele cazuri, cerneala remanufacturata poate chiar deteriora imprimanta.

Cernelurile de imprimanta generice sunt versiuni mai accesibile ale cartuselor de cerneala ale producatorului, ceea ce este perfect daca sunteti in cautarea unor optiuni de cerneala pentru imprimanta economice.

Desi ar trebui sa functioneze la egalitate cu cartusele originale, multi oameni observa discrepante minore in claritatea rezultatelor. Instalarea acestui tip de cerneala in imprimanta va poate costa, de asemenea, garantia dispozitivului. In cazul in care imprimanta este deteriorata din cauza unei miscari gresite a cartuselor de cerneala, garantia masinii dumneavoastra poate fi anulata.

Achizitionand cerneala de imprimanta de la acelasi producator ca si dispozitivul vostru inseamna ca veti plati o prima pentru un cartus nou-nout, care nu a fost folosit niciodata. Daca obtineti cerneala de imprimanta de la producator de la o marca si un furnizor de renume, nivelul de calitate al lucrarilor de imprimare si siguranta imprimantei sunt garantate.

In ceea ce priveste orice probleme care pot aparea — de exemplu, daca cerneala s-a uscat sau duza se infunda — sunt sanse sa puteti solicita o rambursare sau o inlocuire. Alegerea produselor OEM (Original Equipment Manufacturer) garanteaza, de asemenea, ca cerneala imprimantei pentru care platiti este corecta si compatibila cu imprimanta voastra, reducand, la randul sau, riscurile de eventuale daune sau defectiuni.

Pe de alta parte, a opta pentru a utiliza cerneala de imprimanta a producatorului inseamna, de asemenea, ca veti avea de-a face cu un pret considerabil mai mare. In plus, nu este alegerea cea mai constienta de mediu pe care sa o faceti pentru moment, deoarece acest lucru ar necesita sa aruncati cartusele vechi care contribuie la depozitele de gunoi.

Cu toate acestea, utilizarea cartuselor de cerneala fabricate pot ajuta la salvarea mediului intr-un mod diferit. Daca va ganditi bine, veti cumpara mai rar cerneala pentru imprimanta, reducand riscul de a fi nevoit sa achizitionati o imprimanta noua in viitorul apropiat din cauza deteriorarii cauzate de cartus.

Cumparand doar cartuse de cerneala de la un magazin autorizat precum cartushop.ro, clientii se bucura de eficienta si o buna functionare a dispozitivului!

Cele mai citite articole

Related Articles