TopGear.ro Actualitate În Timișoara a început dezinfectarea străzilor. Mașinile lucrează în convoi – VIDEO

În Timișoara a început dezinfectarea străzilor. Mașinile lucrează în convoi – VIDEO

de TopGear

În Timișoara a început operațiunea de dezinfectare a strazilor, pe care primarul Nicolae Robu a anunțat-o drept spectaculoasă. Mașinile companiei de salubritate au fost filmate în timp ce circulă în convoi pentru a spăla spălarea străzile.

Pe unele străzi traficul a fost complet blocat, iar convoaiele de autoutilitare care pulverizează solutie dezinfectantă pe carosabil și pe trotuare sunt  însoțite de mașini de poliție.

S-a început acțiunea de dezinfecție a străzilor prin pulverizare a unei soluții de detergent și clor. Pe Popa Sapca s-a blocat întreaga strada, au fost 4 măturători și 3 cisterne în spate, escortate de poliție. Astăzi se fac străzile principale, apoi se intre în cartiere, unde va merge câte o masșină. Există un program pe care îl are Brantner și etapizat se va ajunge pe toate strazile din oras, zilele urmatoare. Se vor face dezinfectari pe aproximativ 300-400 de strazi pe zi”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Robert Kristof, city managerul Timisoarei.

Cele mai citite articole

Pe lângă dezinfectarea străzilor cu solutii speciale, reprezentantii Primariei spun că, în paralel, continuă și spălarea străzilor în cartiere, conform programului anunțat, în fiecare săptămână.

VIDEO

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles