TopGear.ro Actualitate Incidente cauzate de ninsori pe şosele. Un microbuz cu 15 copii, implicat într-un accident pe DN 2D

Incidente cauzate de ninsori pe şosele. Un microbuz cu 15 copii, implicat într-un accident pe DN 2D

de TopGear

Incidente cauzate de ninsori pe şosele. Un microbuz cu 15 copii, implicat într-un accident pe DN 2D

Mai multe incidente au fost cauzate de ninsori pe şoselele din centrul țării. Şapte echipaje ale ISU Vrancea şi ISU Covasna au intervenit, sâmbătă seara, în localitatea Tulnici, unde un microbuz în care se aflau 15 copii a ieşit de pe şosea, pe DN 2D. De asemenea, se circulă în condiții de iarnă pe șoselele din județul Harghita.

Potrivit ISU Vrancea, microbuzul a ieşit în afara părţii carosabile pe DN2 D între localităţile Ojdula, din Covasna, şi Tulnici, din judeţul Vrancea.

„Forțe și mijloace din cadrul #ISUVrancea și #ISUCovasna, cu un efectiv de șapte echipaje, au intervenit în comuna Tulnici, unde un microbuz a ieșit în afara părții carosabile pe DN2 D, între localitățile Ojdula/CV și Tulnici/VN. În microbuz se aflau 15 copii, cu vârste cuprinse între 16-17 ani. Minorii nu au suferit vătămări corporale. Imediat după incident, copiii și însoțitorii au fost preluați de un microbuz din comuna Tulnici și adăpostiți pentru scurt timp la o pensiune din zonă. Apoi un microbuz aparținând ISU Vrancea a preluat copiii și un însoțitor al acestora, pe care i-a transportat în siguranță la sediul pompierilor vrânceni din municipiul Focșani. De aici au fost preluați de un alt microbuz urmând a fi transportați în localitatea de destinație, Buzău”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ISU Vrancea.

Pompierii au acţionat pentru scoaterea microbuzului din zăpadă. Copiii au fost preluaţi cu însoţitorii lor de un microbuz din comuna Tulnici şi adăpostiţi la o pensiune din zonă.

Incidente cauzate de ninsori: Circulaţie îngreunată pe DN 12A, în judeţul Harghita, din cauza ninsorii

Circulaţia pe DN12A, între localităţile Frumoasa şi Lunca de Sus, judeţul Harghita, este îngreunată, sâmbătă seara, din cauza ninsorii. În zonă se intervine cu trei utilaje de deszăpezire.

Cele mai citite articole

Potrivit ISU Harghita, traficul rutier este îngreunat între localităţile Frumoasa şi Lunca de Sus, pe DN 12A, după ce carosabilul a fost acoperit cu zăpadă.

În zonă, drumarii intervin cu trei utilaje de deszăpezire de la baza Lunca de Sus.

Reprezentanţii ISU Harghita au anunţat că nu sunt maşini blocate.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles