TopGear.ro Hybrid & Electrice Lucid Air, o mașină electrică mai frumoasă ca Tesla, va fi lansată anul acesta

Lucid Air, o mașină electrică mai frumoasă ca Tesla, va fi lansată anul acesta

de TopGear

Producătorul auto Lucid a amânat lansarea modelului Air până la sfârșitul acestui an.

Lucid Air fusese programat să debuteze la Salonul Auto de la New York săptămâna viitoare, dar evenimentul a fost împins până la sfârșitul lunii august. Air este un sedan electric de lux despre care se crede că va fi un concurent direct pentru Mercedes-Benz, Audi și BMW, nu doar pentru Tesla.

În timpul unui interviu acordat presei Peter Rawlinson, un oficial al companiei, a declarat că Lucid continuă să recruteze personal, deoarece se pregătește serios pentru a poduce modelul într-un număr cât mai mare.

„Până la declanșarea pandemiei COVID-19, Lucid ajunsese la peste 1.000 de angajați, dar chiar și în aceste condiții încercăm să menținem traiectoria de creștere agresivă”, a spus Rawlinson.

„Am lucrat cu echipa de resurse umane pentru a menține programele de interviuri pentru candidații nou-angajați, iar acum acestea se desfășoare la telefon. De asemenea, avansăm asupra strategiilor de achiziție de noi talente în companie.”

Fabrica Lucid din Casa Grande, Arizona are o poziție stabilă din punct de vedere financiar, în timp ce multe alte companii din domeniul auto se luptă din cauza coronavirusului. Lanțul de aprovizionare cu piese este pregătit pentru începerea producției lui Lucid Air.

Cele mai citite articole

La sfârșitul lunii februarie, Lucid a anunțat că Air va avea celule de baterii cilindrice LG Chem. Pe de altă parte acesta este un avantaj deoarece modelele produse în prezent de Jaguar, Audi și Mercedes-Benz folosesc alt tip ce celule.

Lucid Air va fi lansat în versiunea „Dream Edition” care va avea o autonomie de 643 km, cu o singură încărcare.

VIDEO

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil