TopGear.ro Actualitate Mario Balotelli și-a făcut praf mașina de Revelion. A intrat cu ea în poarta unei brutării

Mario Balotelli și-a făcut praf mașina de Revelion. A intrat cu ea în poarta unei brutării

de TopGear

Mario Balotelli și-a făcut praf mașina de Revelion. A intrat cu ea în poarta unei brutării

Mario Balotelli a fost implicat într-un accident bizar, imediat după petrecerea de Revelion. Micul său Fiat 500 Abarth s-a oprit în gardul unei brutării din oraș.

Controversatul Mario Balotelli a început cu stângul noul an. Italianul a petrecut noaptea de Revelion într-un club din centrul Bresciei. A plecat acasă spre dimineață, însoțit de un prieten, care și conducea mașina fotbalistului. Fiat-ul 500 Abarth a sfârșit într-un gard al unei brutării, scrie Corriere della Sera. Amicul aflat la volan a făcut o manevră greșită, a lovit bordure și a scăpat mașina de sub control.

Accidentul a avut loc în apropierea casei lui Mario Balotelli, în cartierul Mompiano, în jurul orei 5:00 dimineața. Mașina a fost serios avariată și, pentru că puntea față a fost ruptă, vehiculul a fost abandonat acolo.

Nici atacantul Bresciei, nici amicul său, care se afla la volan, nu au fost răniți. Cei doi au ieșit singuri din mașină.

Cele mai citite articole

Balotelli are un palmares bogat în accidente. În 2010, pe vremea când juca la Manchester City, italianul și-a distrus mașina, un Audi R8 V10, după o coliziune cu un alt vehicul pe autostradă (Vezi galeria foto). Mai mult, în perioada 2012-2013, fotbalistul a plătit amenzi rutiere în valoare totală de 10.000 de euro. Cele mai multe au fost luate pentru viteză.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles