TopGear.ro Hybrid & Electrice Model Y, cel mai nou model Tesla, va intra în producție mai devreme decât se anunțase

Model Y, cel mai nou model Tesla, va intra în producție mai devreme decât se anunțase

de TopGear

Model Y, cel mai nou model Tesla, va intra în producție mai devreme decât se anunțase

Tesla a anunțat că va putea începe producția lui Model Y  mai devreme decât se aștepta. Când Tesla a dezvăluit noul model la începutul acestui an, a promis că va începe producția în toamna anului 2020. Această dată a fost modificată, urmând ca producția să înceapă vara viitoare.

Producția lui Model Y va avea loc pe linia de asamblare la fabrica Fremont din California. Apoi urmează să fie construit și la noul Gigafactory 3 din Shanghai, China. Prototipurile acestui model au fost testate recent în Statele Unite și Canada.

Pe lângă faptul că a anunțat că Model Y va începe producția mai devreme decât era de așteptat, Tesla a anunțat venituri de 6,3 miliarde de dolari în trimestrul 3 din 2019, precum și o creștere de 383 milioane de dolari. De asemenea, a început producția lui Model 3 la Gigafactory 3 din China.

Cele mai citite articole

De asemenea, Tesla spune că este în procesul de selecție în alegerea locației pentru o Gigafactory din Europa. Această locație se va alătura fabricilor din Fremont și Shanghai pentru a construi atât Model 3 cât și Model Y, producția urmând să înceapă în 2021. De asemenea, Tesla intenționează să construiască și un camionul electric în 2020.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles