TopGear.ro Actualitate Noul Peugeot 2008 poat fi comandat în România! Cât costă principalul rival al lui Renault Captur?

Noul Peugeot 2008 poat fi comandat în România! Cât costă principalul rival al lui Renault Captur?

de TopGear

Noul Peugeot 2008 poate fi comandat în România! Principalul rival al lui Renault Captur pe piața europeană are un preț de pornire de 17.850 de euro. Captur pleacă de la 15.900 de euro.

Galerie foto

Prețul de pornire este trecut în contul versiunii 2008 Active cu motor 1.2 PureTech, care dezvoltă 100 de cai putere. Unitatea este cuplată la o cutie manuală cu șase trepte. În echiparea de bază intră luminile de zi LED, volanul îmbrăcat în piele, dar și numeroase funcții de siguranță. Pe listă se regăsesc limitatorul de viteză, alertă la riscul de coliziune, alertă activă de menținere a benzii de circulație și detector de oboseală.

Mașina vine standard și cu jante din aliaj de 16 inci, dotare rezervată versiunii 1.2 cu 130 de cai putere, dar și cu vopseaua metalizată Orange Fusion.

Cine va bifa următoarea linie de echipare, Allure, va primi și aer condiționat automat, instrumentar de bord digital 3D, cameră pentru marșarier și jante din aliaj de 17 inci.

Cele mai citite articole

Cei care vor cea mai accesibilă versiune automată, trebuie să plătească 21.063 de euro.

Pentru clienții care aleg un motor diesel, discuțiile încep de la 19.397 de euro. Atât costă noul Peugeot 2008 cu motorul 1.5 BlueHDi cu 100 de cai putere și transmisie manuală, cu linie de echipare Active.

Cel care vrea versiunea de top se va orienta către un 2008 pe benzină, cu motor 1.2 PureTech, cu transmisie automată cu opt rapoarte și echipare GT, care pornește de la 28.084 de euro.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil