TopGear.ro Actualitate Poliţia Română face câteva precizări în legătură cu apropierea sărbătorilor pascale

Poliţia Română face câteva precizări în legătură cu apropierea sărbătorilor pascale

de TopGear

Poliţia Română face câteva precizări privind apropierea sărbătorilor pascale.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Poliţia Română răspunde la câteva întrebări privind achiziția de carne de miel, dar și ce acte ar trebui să aibă la ei cei care merg să facă astfel de cumpărături de sezon.

Pot să merg să-mi cumpăr carne de miel de la agentul economic autorizat de unde îmi cumpăram în fiecare an? Ce trec pe declarație?

Da, poți merge să-ți cumperi produsele necesare. Nu uita să ai la tine cartea de identitate și declarația pe propria răspundere, în care bifezi punctul 2 (asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor).

De asemenea, îți recomandăm să mergi singur, nu cu toată familia și să te asiguri că agentul economic de la care iți cumperi mâncarea este autorizat și respectă toate condițiile igienico – sanitare impuse de instituțiile cu atribuții în domeniu (vezi comunicatele ANSVSA) și nu uita să ceri documentele de proveniență, bon fiscal, chitanță, factură.

Poate persoana de la care cumpăr, în fiecare an, carne de miel, să vină să mi-l aducă acasă?

Cele mai citite articole

Da, poate veni, dar reamintește-i să dețină, asupra sa, documentele necesare conform ordonanțelor militare și să-ți aducă documentele de proveniență, bon fiscal, chitanță, factură.

Postarea Poliției a atras numeroase reacții, și foarte mulți oameni pun alte întrebări legat de situațiile în care pot ieși din casă, semn că nu toată lumea înțelege exact care sunt excepțiile.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles