TopGear.ro Actualitate Top 10 parcuri auto second hand din Germania

Top 10 parcuri auto second hand din Germania

de TopGear

Top 10 parcuri auto second hand din Germania

Top 10 parcuri auto second hand din Germania

De câte ori nu ați auzit vreun prieten sau cunoscut vorbind despre aducerea unui autovehicul second-hand din Germania de la un parc auto second hand?

În timp ce unii se încumetă să meargă personal pentru a-și aduce mașina mult visată, alții apelează la persoane care au făcut din asta un adevărat job. Atât unii cât și ceilalți se bazează pe același lucru: pe cele mai bune parcuri auto din Germania.

De ce din Germania? Pentru că sunt cei mai serioși proprietari de automobile, majoritatea respectă, întrețin și exploatează corect mașina.

De ce din Germania? Pentru că sunt cei mai serioși proprietari de automobile, majoritatea respectă, întrețin și exploatează corect mașina.

Înainte de a vorbi despre topul celor mai bune parcuri germane de mașini second-hand trebuie să luați în calcul anumite aspecte. De exemplu, nu ar trebui să mergi în Germania cu gândul că mașinile sunt mai ieftine decât cele din România.

Majoritatea au un preț mai mare, dar se prezintă într-o stare mult mai bună.

În primul rând, trebuie să îți stabilești un buget. Ai, de exemplu, o sumă totală disponibilă de 12.000 de euro.

Sfatul nostru este să nu cauți mașini mai scumpe de 9.000 – 9.500 de euro. Restul banilor ar trebui păstrați pentru cheltuiala efectivă a călătoriei din Germania, pentru numerele de tranzit, combustibilul necesar, viniete, pentru înmatricularea din țară, dar și pentru eventuale reparații neașteptate care ar putea apărea la scurt timp după achiziție (cum se întâmplă cu orice mașină second-hand).

De asemenea, mașinile avariate sunt mult mai ieftine, deoarece reparațiile sunt scumpe în Germania.

Un dealer este dispus să ofere o reducere însemnată dacă ai de gând să achiziționezi mai multe mașini de la acesta. Dacă pleci în această călătorie cu mai mulți prieteni, este cu atât mai bine, deoarece cheltuielile scad, iar prețul mașinilor poate fi mai bun.

Iată topul celor mai buni dealeri auto germani specializați în mașini uzate!

  • Important de știut este că primele 7 poziții ale topului sunt ocupate de dealerii ajunși în finala Galei Premiilor Gebrauchtwagen 2020, premii oferite anual de publicația Gebrauchtwagen Praxis celor mai bune reprezentanțe de mașini uzate din Germania.

1.Autohaus Herbert Köpper in Dorsten

Câștigătoarea Premiului Gebrauchtwagen 2020, este o reprezentanță Mercedes-Benz din Dorsten și parte a grupului de automobile Köpper, care include și vehicule comerciale Audi și VW în aceeași locație.

Dealerul auto a fost de ani buni una dintre cele mai bune companii tinere din Germania – atât în ​​ceea ce privește vânzările, cât și serviciile în materie de mașini second-hand.

  • Adresa dealerului auto este Duvenkamp 10, 46282 Dorsten. Telefon +49 2362 99040.

2. Fischer Automobile in Neumarkt i. d. Opf

Acest dealer de mașini rulate din Germania s-a clasat pe locul II în topul Premiilor Gebrauchtwagen 2020. Dealerul face parte dintr-o companie multi-brand care include trei locații. Grupul de companii tranzacționează mărcile grupului VW, Audi, Seat și Cupra, precum și Fiat și Fiat Professional.

În activitatea de mașini second-hand, reprezentanța funcționează în conformitate cu trei premise care trebuie îndeplinite: optimizarea profitului prin achiziții inteligente, conștientizare de înaltă calitate și gestionare optimă a prețurilor.

  • Adresa acestui dealer de mașini second-hand este Nürnberger Str. 45-47, 92318 Neumarkt in der Oberpfalz, Germania, telefon: +49 9181 47550.

3. Popp Fahrzeugbau in Erfurt

Cele mai citite articole

Locul III în topul celor mai buni dealeri de mașini uzate din Germania anului 2020,  Popp Fahrzeugbau este o companie cu tradiție în comercializarea vehiculelor Volvo și Renault, care operează în zece sucursale în Bavaria, Turingia și Saxonia.

Compania funcționează din 2014 și a devenit dealer Volvo în Erfurt acum doi ani. Sarcina principală a managerului de sucursală Christian Jaekel și a echipei sale a fost de a construi o imagine pozitivă de marcă și companie, precum și de a defini și digitaliza procesele de vânzări.

  • Adresa acestui dealer de mașini uzate este: Am Urbicher Kreuz 12, 99099 Erfurt, Germania, telefon: +49 361 420400.

4. Autohaus Burger in Blaubeuren

Este un dealer ce comercializează mașini second hand cu mărcile VW, Audi, Skoda și Seat, premiat de-a lunfgul timpului de Audi și Volkswagen. Locația din Blaubeuren se întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați.

  • Adresa: Ehinger Str. 21 – 25, 89143 Blaubeuren, Germania, Telefon: +49 7344 96000.

5. Autohaus Weeber in Weil der Stadt

Pornind de la un service auto Volkswagen, Autohaus Weeber a devenit acum o afacere de familie cu peste 600 de angajați și zece reprezentanțe auto, unde sunt comercializate atât mașini noi cât și second hand produse de Audi, CUPRA, SEAT, ŠKODA și Volkswagen.

  • Adresă: Merklinger Str. 14, 71263 Weil der Stadt, Germania, telefon: +49 7033 5220.

6. Autowelt Prusseit in Horb am Neckar

Comercializează o gamă mai largă de autoturisme secon-hand, începând cu cele marca Audi, Volkswagen, Audi, Ford, Skoda, Honda, Opel și până la cele de epocă, cum ar fi Borgward.

  • Adresă: Rauher Grund 26, 72160 Horb am Neckar, Germania, Telefon: +49 7451 6256564.

7. Porsche-Zentrum Bensberg in Bergisch Gladbach

Acest dealer vinde exclusiv mașini second-hand marca Porsche.

  • Adresă: Meisheide 1, 51429 Bergisch Gladbach, Germania, Telefon: +49 2204 7676100.

8.Das WeltAuto

Reprezintă fără doar şi poate cea mai complexă reţea de vânzări de automobile rulate. Toate vehiculele vândute sub marca Das WeltAuto sunt testate și întreținute cu rigurozitate.

Printre mărcile comercializate de Das WeltAuto amintim: VW, Audi, SEAT, SKODA, VW Autovehicule Comerciale, Porsche, BMW, Mercedes, Ford, Opel, Toyota.

9. AUTO1.com

AUTO1.com este lider pe piața online din Europa, pentru achiziționarea și vânzarea autovehiculelor inspectate de diverse mărci, din stoc propriu.

Este cea mai importantă platformă din Europa destinată EXCLUSIV dealerilor auto, care oferă acces la peste 40.000 de automobile inspectate.

10. BMW AG Niederlassung Hamburg

Este unul dintre cele mai mari centre BMW din regiune, oferind o gamă completă de servicii referitoare la vânzările de mașini noi BMW (BMW, BMWi, BMW M și Alpina) și de mașini uzate, service, piese și accesorii, precum și centrul de motociclete BMW.

  • Adresa: Rahlstedter Straße 10, 22885 Barsbüttel bei Hamburg, Germania, Telefon: Tel.: +49 (0)40 553012620.

Tu ce parcuri auto de masini second hand din Germania recomanzi?

Cele mai citite articole

Related Articles