TopGear.ro Actualitate Un X7 care nu este BMW. Ce SUV bizar au construit chinezii de la JAC?

Un X7 care nu este BMW. Ce SUV bizar au construit chinezii de la JAC?

de TopGear

Un X7 care nu este BMW. Ce SUV bizar au construit chinezii de la JAC?

Acesta este un X7 care nu este BMW. Și nici nu seamănă cu vreunul. JAC Jiayue X7 este un SUV construit de chinezi.

GALERIE FOTO

Vă vine să credeți sau nu, grila lui X7 “made in China” este mai mare decât a lui BMW X7 “made in Bavaria”. Aceasta prezintă fante verticale de la un capăt al altuia al părții frontale și este flancată de lumini de zi extrem de înguste și alungite, cu tehnologie LED, care se extind către aripi. Farurile sunt ascunse, de fapt, în ceea ce par de la distanță prize de aer, în bara față.

Din profil, modelul prezintă un desen simplu, angular, iar partea posterioară este individualizată de stopuri unite de o bandă luminoasă care străbate ușa portbagajului și în centrul căreia se află logo-ul brand-ului chinezesc. Apar acolo două evacuări duble și un eleron deasupra lunetei.

Cele mai citite articole

SUV-ul chinezesc măsoară 4.776 milimetri în lungime, 1.900 milimetri în lățime și 1.760 milimetri în înălțime, iar ampatamentul este de 2.750 de milimetri.

Cabina urmează un concept minimalist, cu instrumentar de bord digital și ecran tactil în consola centrală pentru controlarea celor mai importante funcții. Pe lista de opțiuni se află și un acoperiș panoramic.

Sub capota lui JAC Jiayue X7 funcționează un motor turbo de 1,5 litri, cuplat la o transmisie automată cu șase rapoarte și dublu ambreiaj, care dezvoltă 174 de cai putere și un cuplu de 251 Nm.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles