TopGear.ro Diverse Alegerea unei camere auto – Ce caracteristici sunt esențiale

Alegerea unei camere auto – Ce caracteristici sunt esențiale

de TopGear

Alegerea unei camere auto – Ce caracteristici sunt esențiale

Camerele de bord sunt foarte importante pentru orice sofer, datorita avantajelor acestora. Soferii vor alege introtdeauna o camera de bord calitativa. Calitatea consta in claritatea imaginii, acuratetea Modului Parcare, mod care asigura siguranta masinilor, chiar si atunci cand acestea nu ruleaza. 

Un alt factor important in randul soferilor este monitorizarea GPS, deoarece majoritatea soferilor folosesc aceasta functie este ultrafolosita in cazul calatoriilor. De asemenea, oamenii opteaza si pentru o camera cu avertizare in caz de impact frontal si cu senzor G cu trei axe. O recomandare camera auto buna pentru tine este cea care cuprinde urmatoarele caracteristici esentiale:

Optiunea De A Inregistra Imagini Din Masina

Majoritatea camerelor auto capteaza imagini din exteriorul masinii, din spate sau din fata, insa nu toate inregistreaza imagini din interiorul autovehiculului. 

Aceste camere care capteaza imagini din interior iti ofera extra-siguranta pe durata deplasarii. Sunt bune pentru a crea amintiri cu familia au prietenii, deoarece ai posibilitatea de a crea albume foto sau filmulete. 

Conexiune WiFi

Conexiunea WiFi este una esentiala si mult cautata in randul camerelor de masina cu atat mai mult in epoca digitala. Camera video poate fi activata prin intermediul telefonului mobil, ceea ce faciliteaza utilizarea ei, pentru ca o poti porni atat din interiorul masinii, cat si din exteriorul ei. 

Cele mai citite articole

O camera fara WiFi este o camera care se poate accesa prin intermediul ecreanului, iar cea WiFi se acceseaza prin mobil. 

Vedere Pe Timp De Noapte

Camerele de masina au viziune nocturna, insa nu toate dispun de aceeasi claritate si acelasi scop al inregistrarii. Avantajul caracteristicii viziunii nocturne este evitarea riscurilor unui accident. De aceea, aceasta functie este una cruciala. 

Camp Vizual

Campul vizual acoperit de camera auto trebuie sa fie cat mai mare. O suprafata considerabil mai mare, va acoperi o parte mai mare din masina, mai ales fata ei. Pe o astfel de camera, toti soferii de pe strada si trotuar vor fi inregistrati.

Temperatura

Desi nu pare un aspect important, temperatura este un factor pe care ar trebui sa-l iei in considerare daca doresti sa-ti achizitionezi o camera auto. In cazul in care domiciliul tau este intr-o zona cu termperaturi prea ridicate sau prea joase, functiile camerei ar putea fi alterate. Altfel spus, bateriile si ecranul camerei pot fi ruinate de zilele in care este prea frig sau prea cald. 

Spatiu De Stocare

Camerele de masina de obicei vin cu un ecran de tip ,,touch-screen”, ecran ce te ajuta sa reglezi setarile si sa vezi imaginile capturate. Camerele au spatii de stocare incorporate, la care poti pune carduri microSD de capacitate mica sau mare. 

Rata De Frame-uri

Camera masinii va fi utilizata in miscare, de aceea este necesare ca aceasta sa capteze imaginile intr-un mod fluid, cu cadre continue si clare. Daca rata de frame-uri sunt mai ridicare, ai ales o camera auto foarte buna. Inregistrarea pe secunda a unei camere ar trebui sa fie de 30 de frame-uri. 

Localizarea Camerei

Fii sigur ca parbrizul tau nu retine umezeala, in cazul in care ai decis sa plasezi camera pe el. De asemenea, nu estee recomandat sa folosesti adezivi permanenti, deoarece iti vor deteriora bordul autovehiculului.

Cele mai citite articole

Related Articles