TopGear.ro Diverse Megaways: O atracție majoră în rândul amatorilor de adrenalină din România

banner

banner

Megaways: O atracție majoră în rândul amatorilor de adrenalină din România

de TopGear
banner
banner

Megaways reprezintă vârful tehnologiei în materie de păcănele online. Big Time Gaming este compania producătoare pentru softuri de cazinouri care a dezvoltat acest motor de joc, un mecanism aleatoriu de modificare a dimensiunilor rolelor, ce duce la un număr diferit de simboluri la fiecare rotire, creând numeroase moduri de a câștiga.

Astfel, un „slot Megaways” are 243 de linii de plată, în timp ce o păcănea „obișnuită” oferă maxim 100 de linii. În consecință, mecanismul inventat de BGT creează până la 248.832 de combinații câștigătoare. Un slot de tipul acesta generează emoții speciale, la fel ca o mașină care prinde 100 de km/h în zece secunde. 

Cele mai importante caracteristici

banner
banner

Ca să vezi mai exact cum funcționează sistemul, poți să testezi mai multe păcănele din această categorie pe site-urile unde găsești și sloturi gratuite ca la aparate. Iată care sunt caracteristicile care fac ca „Megaways” să reprezinte o atracție majoră în rândul amatorilor de adrenalină din țara noastră și nu numai:

  • emoțiile sunt mai intense atunci când obții câștig indiferent de poziția pe care se opresc simbolurile asemănătoare pe role, din moment ce vorbim despre role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta. În cazul sloturilor clasice, pictogramele trebuie să fie nu numai pe coloane consecutive, ci și pe poziții adiacente (pe orizontală sau pe diagonală). În cazul sloturilor Megaways, câștigi chiar dacă un simbol este pe linia 1, iar altul se găsește pe linia 4, întrucât, practic, toată grila este o linie de plată. Mai mult decât atât, în combinația câștigătoare nu intră doar pictograma de pe o anumită linie, ci toate pictogramele identice stivuite pe rola respectivă;
  • apropo de simboluri stivuite (unele peste altele), trebuie spus că unul dintre avantajele majore ale sloturilor Megaways este reprezentat de faptul că o pictogramă poate ocupa mai multe poziții pe rolă. La unele jocuri este suficient să se oprească pictograme identice pe numai două role (adiacente sau nu) pentru a se obține câștig. De exemplu, un slot poate plăti dacă pe grilă se opresc minim opt steluțe. Dacă „aterizează” trei steluțe pe coloana 1 și alte 5 steluțe pe coloana 4, atunci obții câștig. Extinderea pe mai multe poziții adiacente este importantă mai ales atunci când vorbim despre simboluri Wild.
  • Multe dintre păcănelele Megaways au funcții speciale care pot aduce premii importante, precum rotiri gratuite cu multiplicatori sau jocuri bonus în care trebuie să aduni cât mai multe simboluri speciale. O caracteristică specifică acestui tip de păcănele este modul colapsabil: simbolurile care formează o combinație câștigătoare dispar de pe role, în locurile goale cad alte simboluri, iar grila se umple din nou fără să dai din nou Spin. În felul acesta, poți obține mai multe câștiguri plătind miza pentru o singură rotire. Deseori, fiecare câștig consecutiv are efect și asupra multiplicatorului care pornește de la x2 și poate ajunge la x6 în timpul jocului de bază.

Găsești sloturi Megaways în toate cazinourile licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Ele nu sunt produse numai de BTG, ci și de alți dezvoltatori de top, care au cumpărat „franciza” de la compania inventatoare. 

Related Articles

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!