TopGear.ro Actualitate Camerele spion sunt usor de folosit si inregistreaza cu acuratate mare probele dorite

Camerele spion sunt usor de folosit si inregistreaza cu acuratate mare probele dorite

de TopGear

Suspectezi pe cineva ca nu isi face treaba sau vrei sa afli detalii despre o anumita situatie fara ca persoana implicata sa isi dea seama ca e inregistrata? Camerele spion sunt alegerea perfecta pentru a obtine probe ce pot fi utilizate oricand pentru dovedirea faptelor la care faci referire.

Ce le deosebeste de alte tipuri de camere este miniaturizarea lor si „deghizarea” in obiecte de zi cu zi, la care nu te-ai astepta sa gasesti si camere sau microfoane de supraveghere. Cu functii foto, video, senzori de miscare si lentile de calitate care pot surprinde miscarile celor care se afla in jur cu o acuratate uimitoare, noile camere spion isi dovedesc utilitatea intr-o multime de scenarii.

De exemplu, daca vrei sa ai o inregistrare cu cel care te santajeaza sau iti cere o suma de bani ca sa iti ofere ceva ce era gratuit iti cumperi camere spion sub forma de nasturi, cu transmisie video wireless, cu receptoare wireless RCA. In incaperi poti amplasa becuri cu microcamera-infrarosu si senzori de miscare, cu WIFI P2P/IP si LED, boxe bluetooth cu microcamere, camere integrate in senzori de fum cu un control simplu prin telecomanda.

Cele mai citite articole

Foarte bine camera poate fi mascata in senzorul PIR cu vizualizare prin telefon si alarmare e-mail, vedere de noapte, poate fi integrata in brichete, poate fi magnetica, integrata in biblioraft, cu inregistrare pe card. Tot pentru miscare si filmare in mediu se pot achizitiona camere integrate in ceasuri de mana, cu o camera DV cu rezolutie mare, iar pentru o camera se poate utiliza ceasul de masa cu oglinda cu o camera integrata si senzori de miscare.

Indiferent de alegerea facuta ai imagini clare, sunet de calitate, ai capturi foto-video excelente, rezolutii mari si o fidelitate a redarii exceptionala, pentru a putea folosi filmuletele si fotografii ca probe chiar si in instanta.

Nimeni nu va suspecta ca un anumit obiect din mediu are si o camera integrata, toate inregistrarile vor fi facute fara probleme si vor fi foarte usor de stocat si descarcat dupa finalizarea acestora. Usor de utilizat si de intretinut noile camere de supraveghere in miniatura iti garanteaza accesul la tehnologie de varf pentru preturi adaptate oricarui buzunar.

Cele mai citite articole

Related Articles