TopGear.ro Recomandari Care este viteza maximă reală a unei Dacia Logan?

Care este viteza maximă reală a unei Dacia Logan?

de TopGear

Dacia Logan nu este tocmai o mașină de curse, dar pe forumuri, posesorii de Logan se laudă cu viteze impresionante. Unul dintre ei spune că a rulat cu 210 km/h cu versiunea 1.6 16V.

Galerie foto

„Poate doar dacă erai la vale sau dacă aveai vânt din spate” sau “Ai mers la aspirație ca cicliștii”, au râs ceilalți useri de vitezomanul care a condus “racheta” Logan. Alții îi spun că îl așteaptă să posteze pe forum atunci când prinde 250 km/h.

Un alt user explică exact vitezele maxime ale motoarelor, “pe testate”, spune el: 1.4 MPI ajunge la 160 km/h, 1.6 MPI atinge 175-180 km/h, 1.6 16V ajunge lejer la 185-190 km/h, în timp ce diesel-ul 1.5 dCi, cel mai economic dintre propulsoarele din gama Logan, se mulțumește cu 160 km/h. “Le-a testat pe toate un amic”, dezvăluie acesta.

Cele mai citite articole

Altul îi suspectează pe cei care se cred piloți pe autostradă că au intervenit asupra unității de control electronice pentru a oferi mai multă putere mașinii.

Un utilizator cu fotografia unui Volkswagen la profil susține că a rulat cu 195 km/h cu un Logan 1.6 pe autostradă în Franța, dar la 210 nu a reușit să ajungă. “Se zgârie pe față cei de la VAG de asemenea performanțe”, se amuză un posesor de Logan.

Din păcate pentru vitezomani, acest motor nu se mai regăsește în gama Logan. SCe 73 atinge 158 km/h, TCe 90 – 175 km/h și dCi 75 și dCi 95 – 166 km/h.

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil