TopGear.ro Actualitate Ce îți poate dezvălui seria de șasiu?

Ce îți poate dezvălui seria de șasiu?

de TopGear

Când cineva se plictisește de mașina pe care o are sau are nevoie de o altă mașină care să îi îndeplinească mai bine cerințele de spațiu, viteză, dotări de bază, încearcă să își vândă mașina actuală ca să nu rămână cu ea pe cap și să economisească ceva bani pentru următoarea mașină. Așa se întâmplă că sunt o mulțime de mașini second-hand pe piață, fie că este vorba despre mașini deja înmatriculate în România, adică unele care au avut un proprietare român, fie despre mașini aduse din afara țării, care trebuie înmatriculate pentru prima dată în România.

Indiferent din care dintre cele două categorii face parte mașina second-hand pe care ți-o dorești sau pe care ai descoperit-o, trebuie să fii foarte atent la toate aspectele care pot fi ascunse de proprietar, chiar fără ca el să știe. Dar este foarte greu să faci pe detectivul cu fiecare mașină care îți place și pe care ți se pare că merită să o cumperi, în special pe cele care par a fi o ofertă foarte bună. De cele mai multe ori, ofertele care par prea bune ascund probleme care ulterior se vor dezvolta și vor aduce cheltuieli suplimentare la care nimeni nu se așteaptă la scurt timp după ce a cumpărat o mașină. 

Tocmai de aceea, trebuie să afli cât mai multe despre o mașină înainte de a o cumpăra. Cum poți face asta? Cine îți poate spune totul despre o anumită mașină? Ce trebuie să ai pentru a găsi informațiile necesare? Toate sunt întrebări foarte bune. Cel mai important este să ai seria de șasiu. Este numărul de de identificare cel mai util pentru a afla totul despre o mașină. Odată ce ai seria de șasiu, intri pe www.carvertical.com/ro, iar pentru o sumă modică, poți afla absolut orice despre orice mașină. 

Cele mai citite articole

Poți afla anul de fabricație și locul în care aceasta a fost fabricată. Poți afla toți proprietarii mașinii până în acel moment, chiar și dacă a făcut parte dintr-un accident oriunde în lume și ce modificări sau reparații s-au făcut la ea. Dar cel mai important este că poți afla dacă este o mașină furată sau urmărită de poliția din vreo țară pentru a putea lua decizia potrivită în privința achiziționării ei. Cei de la CarVertical au acces la un număr mare de baze de date și astfel pot afla orice despre o anumită mașină. Nu există informații oficiale despre o mașină pe care să nu le poată afla, de la informații din partea autorităților, până la informații de la asiguratorii care pot spune dacă mașina a avut accidente și a fost reparată într-o anumită măsură, dar și de la ateliere care fac modificări majore asupra unei mașini și notează aceste informații în cartea tehnică a mașinii și în anumite registre oficiale.

Sunt o mulțime de informații pe care le poți afla dacă ești dispus să cheltui puțin. Însă dacă nu dorești să cheltui nimic, dacă ți se pare că e prea mult pentru tine, atunci poți apela la o soluție gratuită, dar care nu îți va oferi la fel de multe informații despre mașină. 


Tot pe baza seriei de șasiu, pe myfreevin.com poți afla informații despre fabricarea mașinii care te interesează, sau a mașinilor care te interesează și care ți se par că sunt oferte bune, măcar pentru a afla dacă proprietarul ascunde informații care sunt la îndemâna tuturor.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil