TopGear.ro Diverse Ce jocuri cu mașini sunt la modă în 2022?

Ce jocuri cu mașini sunt la modă în 2022?

de TopGear

În cazul în care ești pasionat de jocuri cu mașini, iată care sunt cinci dintre cele mai populare titluri din 2022.

Recomandările sunt următoarele:

1. Gran Turismo 

Acest joc a fost lansat în primăvara acestui an și este disponibil pe PlayStation 4 și PlayStation 5. Recenziile inițiale au fost excelente, în special pentru modulul de joc și pentru grafică, dar ulterior au fost și critici care au invocat anumite bug-uri după primele update-uri. În schimb, Gran Turismo 7 a fost foarte așteptat de utilizatori, iar vânzările demonstrează acest lucru. A fost al doilea cel mai vândut joc în prima lună de lansare, în timp ce în SUA a doborât recordul francizei și a terminat tot pe locul 2 în prima lună ca număr de vânzări. În Marea Britanie a fost pe primul loc în primele două săptămâni, iar în Germania a fost, de asemenea, un interes ridicat. Gran Turismo 7 are disponibile peste 420 de mașini spectaculoase și impresionează din acest punct de vedere.

2. F1 22 

Jocul celor de la EA Sports beneficiază de licențe pentru Formula 1 și Formula 2. A apărut în iulie pe PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/s, dar și pe Microsoft Windows. Conform Metacritic, recenziile jocului au fost în general favorabile, iar vânzările au fost bune. Un punct forte este că beneficiază de toate licențele necesare pentru ca jocul să fie cât de autentic se poate. Monoposturile de Formula 1 au fost actualizate, inclusiv îmbunătățiri ale pistelor, cu modificări în cele de la Barcelona, Abu Dhabi și din Australia. De asemenea, au fost adăugate și cele noi din acest sezon. De asemenea, modulul de Inteligență Artificială a fost și el îmbunătățit considerabil.

3. Drive: Multiplier Mayhem 

Cele mai citite articole

Cei care apreciază păcănelele cu mașini găsesc acest joc în secțiunea cazino online NetBet, acolo unde este unul dintre cele mai populare titluri. Drive: Multiplier Mayhem a fost dezvoltat de compania NetEnt și atmosfera este una de curse stradale. Tocmai din acest motiv, simbolurile jocului sunt mașini sport ori șoferii lor: Twitch, Hamaki și Bruiser. Un simbol special este Nitro. Jocul beneficiază și de rotiri suplimentare și are 5 role, 3 rânduri și 15 linii fixe de plată.

4. Grid Legends 

Al cincilea titlu din franciza Grid a apărut în acest an și face parte din portofoliul companiei EA Sports. Poate fi încercat pe Microsoft Windows, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S. Conține peste 130 de circuite pe care să te întreci, inclusiv unele inspirate din viața reală precum Brands Hatch, Indianapolis Motor Speedway, Suzuka International și Mount Panorama. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea să se întreacă și pe străzi. Peste 120 de mașini rapide sunt disponibile în acest joc, printre care Alpine A110, Aston Martin Vakyrie, Audi A4 quattro, Audi R8, Bugatti Veyron, Dodge Challenger SRT Demon, Ferrari 330 P4 și multe altele.

5. Forza Horizon 5

Deși a fost lansat în 2021, Forza Horizon rămâne un titlu de referință când vine vorba despre jocurile de mașini. A apărut în urmă cu mai puțin de un an și este disponibil pe Microsoft Windows, Xbox One și Xbox Series X/S. A fost un succes comercial uriaș, cu peste 10 milioane de jucători încă din prima săptămână de lansare, un adevărat record pentru Xbox Game Studios. A câștigat mai multe premii la The Game Awards 021 și impresionează prin grafica sa și prin modulul de joc. De asemenea, are peste 500 de mașini, atât modele mai simple cât și unele exclusiviste. Este unul dintre cele mai populare jocuri cu mașini existente.

Cele mai citite articole

Related Articles