TopGear.ro Actualitate Ce pedeapsă a primit un senator UDMR care nu a acordat prioritate unor autospecialele MAI aflate în misiune

Ce pedeapsă a primit un senator UDMR care nu a acordat prioritate unor autospecialele MAI aflate în misiune

de TopGear

Senatorul UDMR Tanczos Barna a rămas fără permis auto, pentru că nu a acordat prioritate unei coloane formate din autospeciale de poliţie şi pompieri.

Incidentul a avut loc într-un sens giratoriu de pe o stradă din Miercurea Ciuc.

Autospecialele MAI se aflau în misiune şi circulau regulamentar, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Incidentul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, care a precizat că şoferul vehiculului care nu a acordat prioritate a fost sancţionat contravenţional, conform OUG 195/2002, cu suma de 580 lei, pentru neacordare de prioritate, dar a primit şi un avertisment, neavând permisul de conducere asupra sa.

Cele mai citite articole

„Un conducător auto a fost amendat, vineri, cu suma de 580 de lei şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile pentru neacordare de prioritate. Acesta a intrat într-un sens giratoriu din Miercurea Ciuc fără să acorde prioritate unor autospeciale ale Poliţiei şi ale ISU care se aflau în misiune şi circulau cu semnale acustice şi luminoase în funcţiune. A fost evitat în ultima clipă un accident”, au spus poliţiştii harghiteni.

De asemenea, parlamentarului i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 zile.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil