TopGear.ro Actualitate O șoferiță i-a tușit în față și l-a scuipat pe polițistul care a tras-o pe dreapta

O șoferiță i-a tușit în față și l-a scuipat pe polițistul care a tras-o pe dreapta

de TopGear

O șoferiță în vârstă de 25 de ani a fost arestată de Poliţie din Australia pentru că a tuşit, în mod intenţioant, şi scuipat pe poliţist. Ea fusese oprită de oamenii legii pentru că a depăşit limita de viteză.

Femeia mergea cu peste 120 de km/oră într-o zonă unde limita de viteză era de 50 km/h. Aceasta a încercat să scape de poliţie atunci când a văzut că este urmărită de autorităţi, încălcând regulile de circulaţie.

Pănă la urmă femeia a fost prinsă, a fost scoasă din maşină cu ajutorul forţei fizice şi încătuşată. Faptele ilegale săvârşite de femeie au continuat, iar aceasta a început să-l scuipe pe poliţist si să tuşească în faţa lui.

VIDEO

Cele mai citite articole

Aceasta a fost dusă la secţie, a primit dosar penal, i s-a anulat permisul auto pentru depăşirea limitei de viteză şi este judecată penal pentru fapta decugetată pe care a făcut-o la adresa poliţistului australian.

De asemenea, a fost şi testată de COVID-19, iar rezultatele au fost negative. Ofiţerul a fost şi el supus testării pentru coronavirus, ca măsură de precauţie.” El va sta în autoizolare timp de două săptămâni.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil