TopGear.ro Actualitate Cele mai cautate piese de caroserie

Cele mai cautate piese de caroserie

de TopGear

Din ce in ce mai multi conducatori auto apeleaza atunci cand au nevoie la parcuri de dezmembrari pentru a achizitiona piese de caroserie Peugeot 308 considerand ca fac o investitie bune cu bani putini. Realitatea este ca piesele auto de caroserie comercializate in astfel de parcuri nu se compara cu piesele de caroserie cumparate din magazinul online Secco Center. Acestea sunt mai bune din punct de vedere calitativ si mult mai rezistente.

Topul celor mai cautate piese de caroserie auto

Capota este prima si cea mai des cautata piesa de caroserie auto, indiferent de model si de marca deoarece este cea mai predispusa la deteriorare in cazul unui accident. La orice impact frontal marginile se indoaie si intreaga suprafata au de suferit. Un alt motiv mai putin evident este si socul termic sau expunerea la temperaturi mari. Capota din aliajul subtire se dilata in timp, deci deteriorarea are loc incet si treptat.

Aripile sunt al doilea element de caroserie in topul celor mai cautate piese, motiv pentru care reprezinta un numar sesizabil pe piata pieselor auto de caroserie. Preturile si calitatea aripilor sunt strans legate si justifica foarte bine interesul pentru aceste componente. Aripile de buna calitate reprezinta o investitie buna pentru orice conducator auto, atat pentru cel ce este interesat de achizitionarea unor piese pentru modelul PEUGEOT 308, cat si pentru alte modele.

Haylonul este o piesa de caroserie deteriorata in primul rand din cauza accidentelor, dar si din cauza inchiderii brutale a portbagajului. In cazul unui impact, haylonul este primul intermediar care absoarbe pagubele posibile, fiind foarte afectat.

Nu in ultimul rand, usile sunt principalele victime ale coroziunii, ale accidentelor si ale defectarilor. Usile de masina au un pret accesibil si sunt compatibile cu modelul de masina cautat. Usile nu se strica numai din cauza accidentelor, ci si din cauza coroziunii provocata de conditiile meteo, de drumul murdar, de substantele chimice si de substantele folosite pentru deszapezire.

De asemenea, balamalele sunt piese auto de caroserie care sunt foarte cautate. Acestea sunt des vandute deoarece reprezinta elemente minore dar foarte importante in constructia unei caroserii. Balamalele sunt de mai multe tipuri, precum balamalele pentru capota din spate, pentru usa, haylon sau pentru capota din fata.

Incuietorile reprezinta piese de caroserie foarte importante si des cautate deoarece sunt supuse constant la frecare, la stres si la manipulare zilnica. In cazul incuietorilor, acestea cedeaza cu timpul, iar repararea lor nu este chiar o metoda convenabila sau usor de realizat.

Nu in cele din urma, barele de protectie sunt elemente de caroserie foarte cautate si foarte importante, atat bara din fata, cat si bara din spate, care reprezinta prima linie de aparare in fata oricarei situatii nefericite. Fie ca este vorba de o greseala la parcare, fie ca este vorba de conditiile meteo care au corodat materialul sau conducatorii auto au lovit ceva, aceste piese noi reprezinta mereu o solutie eficienta.

Related Articles

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!