TopGear.ro Actualitate Un șofer de tir a împins o mașină pe șosea zeci de metri fără să-și dea seama

Un șofer de tir a împins o mașină pe șosea zeci de metri fără să-și dea seama

de TopGear

Un șofer de tir a împins o mașină pe șosea zeci de metri, fără să-și dea seama. Cel aflat la volanul unei mașini în care se afla cântăreața Ellie Goulding i-a atras atenția șoferului.

Intră în galeria foto

Accidentul a avut loc în Londra. Imaginile surprinse de un alt șofer arată cum un Volkswagen Golf este împins de un camion. Șoferul camionului, care îi aparține Poștei Regale Britanice, a fost uimit când cei din jur l-au făcut atent prin claxoane insistente că este autorul unui accident grav.

Într-o postare pe Instagram, Ellie Goulding, care se afla într-o mașină de lângă camion, i-a luat la rost pe cei din jur care au oprit pentru a-l apostrofa pe faptaș.

Cântăreața britanică i-a criticat într-o postare pe Instagram pe ceilalți șoferi din trafic care au oprit și l-au jignit pe șoferul serviciului poștal.

Cele mai citite articole

“Nu-mi vine să cred că prima reacție a celorlalți șoferi a fost să înceapă să filmeze cu telefoanele și să-l jignească pe bietul șofer, evident șocat, fără să verifice mai întâi dacă celălalt șofer era în regulă.”

„Nu l-am văzut, chiar nu l-am văzut”, se aude șoferul spunând în filmare.

Cel aflat în Golf a scăpat nevătămat, dar autoritățile vor analiza situația. Și Poșta Regală Britanică a demarat o anchetă internă și și-a arătat îngrijorarea pentru incident.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles