TopGear.ro Actualitate Soarta lui Michael Schumacher, decisă de rezultatele unui tratament

Soarta lui Michael Schumacher, decisă de rezultatele unui tratament

de TopGear

Soarta lui Michael Schumacher ar putea fi decisă de rezultatele unui tratament nou, pe care l-a început recent. Doctorul Jean-Francois Payen, care se ocupă de recuperarea lui Michael Schumacher, a declarat recent că sportivul se află sub un nou tratament medical, care poate dura până la trei ani.

Payen, cel care anunța și faptul că Michael a ieșit din comă, nu a făcut precizări cu privire la starea actuală de sănătate a multiplului campion mondial. A dezvăluit în schimb că familia acestuia caută permanent cele mai bune soluţii.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în 2013. De atunci, a suferit două intervenţii chirurgicale la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

„Schumacher se află încă sub tratament, unul care poate dura până la trei ani. Este un plan între un an şi trei ani pentru regenerare. Îl vizitez constant şi stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face. Soţia lui vede lucrurile foarte clar şi face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiţii.” , a declarat doctorul Jean-Francois Payen.

Cele mai citite articole

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles