1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

TopGear.ro Actualitate CF MOTO 250SR, un partener loial pentru deplasarea de zi cu zi și pentru curse pe circuit

CF MOTO 250SR, un partener loial pentru deplasarea de zi cu zi și pentru curse pe circuit

de TopGear

CFMOTO și-a extins lineup-ul de motociclete, venind cu propuneri tentante dedicate riderilor novici. Piloții la început de drum se pot baza cu încredere pe modelul de stradă 250SR (SR – Sport Racing), o motocicletă instant recognoscibilă, datorită designului său unic și sofisticat. Aspectul premium al acestui sport bike este complimentat de o excelentă manevrabilitate și agilitate.

Modelul 250SR, din gama de motociclete CF Moto nu se remarcă numai prin design. În șaua lui CFMOTO 250SR, vă veți strecura fără probleme prin traficul intens din marile orașe. În plus, motocicleta CFMOTO de față este un jucător foarte competitiv pe piața de modele sport racing entry-level. Va fi un companion loial atât pentru curse pe circuit, cât și pentru deplasarea de zi cu zi la școală, la serviciu sau către alte destinații urbane.

În termeni de motorizare, CFMOTO 250SR vine înzestrat cu un motor cu 1 cilindru, pe răcire cu lichid, DOHC, 4 valve, capacitate 249.2 cc, pe injecție electronică EFI, capabil să dezvolte până la 20.5 kw/ 9750 rpm. Motorul este cuplat la o cutie cu 6 viteze modernă. Designul șeii de înălțime 780 cc favorizează o pilotare sportivă. Motocicleta vine echipată cu un rezervor de combustibil de capacitate 12 litri pentru mai multă distracție cu un singur plin.

Cele mai citite articole

În ceea ce privește șasiul, CFMOTO 250SR deține o suspensie față cu furcă telescopică inversată φ37 cu amortizare de tip hidraulic și monoamortizor central pe spate. Puterea de stopare a acestui naked bike cu look dinamic este garantată de dotarea cu frâne puternice: 1 disc, 292 mm, etrier cu patru pistoane pe față și, respectiv, un singur disc, 220 mm, etrier flotant cu un piston pe spate.

Aspectul agresiv al motocicletei este conturat de prezența jantelor din aluminiu. Pachetul standard este completat de ABS (Continental AG) și anvelope 110/70 R17 pe față și 140/60 R17 pe spate. Modelul este disponibil cu două scheme de culoare atractive: Nebula Black (negru) / Turquoise Blue (albastru).

La fel ca restul motocicletelor din gama CFMOTO, 250SR beneficiază de atenție la detalii, inginerie de ultimă oră, componente de calitate și un design elaborat. Constructorul din China a realizat o colaborare armonioasă cu studioul Kiska care se ocupă și de designul motocicletelor KTM provenind de la brandul austriac de renume. În afară de motocicleta 250SR, posesorii de permis A2 pot opta și pentru varianta acestui model, 250SR S (versiunea cu un singur braț oscilant a lui 250SR). Pentru cei care doresc un model de cilindree mai mare, dar care se supune normelor A2, este disponibil și modelul CFMOTO 300SR, plus versiunea 300SR S.

Pentru a vă bucura de siguranță la pilotarea motocicletei CFMOTO 250SR, vă recomandăm să purtați de fiecare dată când urcați în șa echipamente de protecție adecvate. Producătorul chinez a lansat pe piață și o colecție amplă de echipamente moto (mănuși, căști, geci, ochelari etc.), alături de diverse echipamente casual (tricouri, bandane, jachete, hanorace, șepci și multe altele). Indiferent de modelul de motocicletă preferat din gama CFMOTO, piloții se bucură de accesibilitatea pieselor și părților, alături de un raport preț versus calitate excelent. Cercetarea și dezvoltarea continuă au permis brandului să aducă pentru iubitorii de motociclism modele la cele mai noi standarde în domeniu.

Cele mai citite articole

Related Articles

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner