TopGear.ro Diverse Colaborarea cu un broker de asigurari profesionist aduce doar beneficii

Colaborarea cu un broker de asigurari profesionist aduce doar beneficii

de TopGear

Colaborarea cu un broker de asigurari profesionist aduce doar beneficii

Asigurarile reprezinta servicii ce ne sunt oferite noua ca si consumatori, persoane fizice sau juridice, de diverse firme si companii care lucreaza in acest domeniu si au capacitatea de a indeplini si respecta conditiile incluse intr-un contract de asigurare, numit de cei mai multi utilizatori polita de asigurare. Acestea asigurari pot fi de mai multe feluri si acopera anumite aspecte ale unui domeniu de interes pentru o persoana sau entitate, precum asigurarile auro, de viata, de bunuri materiale sau cele destinate in mod exclusiv afacerilor, precum cele din domeniul agricol, unde fermierii se pot expune la nenumarate riscuri in fiecare an iar pierderile financiare si nu numai, pot fi extrem de mari. 

Asigurari foarte bune ne pot oferi cei de la Prestigeasig, o firma de brokeraj cu peste 10 ani de experienta pe piata din Romania, timp in care a reusit sa-si diversifice din ce in ce mai mult gama de asigurari pe care le poate oferi, gratie numerosilor colaboratori pe care i-au dobandit de-a lungul anilor, firme mari de la noi din tara care se ocupa cu oferirea de servicii de asigurari, in anumite domenii de interes pentru consumatori. 

Prestigeasig este asadar un broker de asigurare ce activeaza pe piata asigurarilor din Romania de mai bine de 10 ani, cu o crestere constanta de-a lugul anilor si care a capatat experienta necesara care i-a npropulsat in primii 25 de jucatori de pe aceasta piata. Avand prezenta in toata tara,  ei au reusit sa impuna un nivel ridicat al profesionalismului, atat in randul propriilor angajati, cat si in randul colaboratorilor lor. Sunt de parere sa au reusit sa creeze o  serie de avantaje pentru viitorii parteneri Prestige Insurance Broker de Asigurare cu care se pot incheia diverse colaborari si contracte in timp. 

Avand legaturi bune cu multi colaboratori si francize, prin intermediul lor, orice client isi poate alege cea mai buna asigurare pentru el, pentru bunurile sau afacerea sa, poate obtine cat mai multe beneficii si asigurari ca indiferent de pericolele la care s-ar expune, cu sau fara voia sa, nu va suferi pierderi financiare irecuperabile. 

Cele mai citite articole

Orice firma care ofera servicii de asigurare, practic numita furnizor, poate colabora cu cei de la Prestigeasig, prin intermediul carora isi poate vinde si mai usor produsele si serviciile pentru consumatori. In acest fel, si clientilor finali le sunt puse la dispozitie mai multe variante, prin intermediul carora pot obtine pachete de asigurari exact potrivite nevoilor si cerintelor lor.

Una dintre politele pe care orice posesor al unei masini sau a unei motociclete trebuie sa le obtina este polita CASCO. O polita CASCO este o asigurare care ne protejeaza propriul vehicul de furt sau de eventualele daune pe care acesta le poate suferi, indiferent daca suntem sau nu responsabili de producerea acestora.

Cateva dintre situatiile in care asigurarea poate fi accesata, conform celor de la Prestigeasig, sunt urmatoarele: 

  • pagubele provocate autovehiculului de ciocniri, loviri, rasturnari, zgarieri, caderi (inclusiv cu prilejul transbordarii), caderea unor corpuri pe autovehicul;
  • furtul autovehiculului sau al unor parti componente ori piese ale acestuia, precum si pentru pagubele provocate acestuia ca urmare a furtului sau tentativei de furt;
  • pagubele produse autovehiculului de incendiu, explozie, afumare, patare, carbonizare sau diverse distrugeri, ca urmare a incendiilor;
  • pagubele produse autovehiculului de inundatii, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, ploaie torentiala, grindina, trasnet, greutatea stratului de zapada sau gheata, avalansa de zapada, actiunea mecanica a apelor curgatoare sau a obiectelor purtate de ape;
  • pagubele produse dotarilor suplimentare montate la autovehicul, declarate de Asigurat in cererea-chestionar, a caror valoare este inclusa in suma asigurata a autovehiculului, numai daca aceste pagube au rezultat ca urmare a producerii riscurilor asigurate;
  • pagubele produse ca urmare a riscurilor asigurate partilor componente sau pieselor autovehiculului in timp ce acestea se aflau demontate in vederea efectuarii reparatiei sau intretinerii;
  • pagubele produse autovehiculului ca urmare a masurilor luate pentru salvarea lui;
  • cheltuielile efectuate in vederea transportului autovehiculului avariat la atelierul de reparatii care poate efectua reparatia, cel mai apropiat de locul accidentului, sau la locul de adapostire al autovehiculului, daca acesta nu poate fi deplasat prin forta proprie.

Se pot asigura numeroase tipuri de vechicule precum si atelaje ale acestora, asemeni remorcilor. Asta depinde desigur, si in functie de firma pe care o alegem, fiecare avand propriile  conditii si elemente ce pot fi incluse intr-o asigurare sau nu. In procesul de obtinere a unei asigurari auto, exista un anumit procedeu care este realizat de compania de asigurari, in cazul de fata, de cei de la Prestigeasig, care presupune inspectarea in prealabil a vehiculului de catre un reprezentant al companiei de asigurari, moment in care acesta va efectua si fotografii ale masinii, va nota imbunatatirile sau modificarile aduse masinii si va constata eventualele daune existente care nu vor fi despagubite, intocmindu-se astfel un raport de inspectie semnat de ambele parti.

O alta polita, la fel de importanta si de fapt si obligatorie, este cea RCA, tot in categoria auto. Si aceasta acopera numeroase especte de la accidente si incidente minore pana la situatii mai grave, precum daune la autovehicule, vatamari corporale, decese sau pagube aduse proprietatilor, alaturi de multe altele. 

Alegerea unei asigurari complete, de calitate, ne ajuta in acest fel sa obtinem cele mai bune rezultate atunci cand ne confruntam cu probleme de aceasta natura si sa reusim sa ramanem pe + in ceea ce priveste cheltuielie care asltfel ar fi fost mult mai mari si chiar imposibil de suportat in timp scurt. 

Cele mai citite articole

Related Articles