TopGear.ro Recomandari Colantari auto care sustin economia

Colantari auto care sustin economia

de TopGear

Colantari auto care sustin economia

Economia romaneasca are nevoie de sustinere, fiindca trece prin momente dificile. Pandemia, criza energetica, mai nou razboiul au influente nefaste asupra agentilor economici din lumea intreaga.

In prezent, detinatorii unei firme apeleaza la colantari auto pentru promovarea afacerii lor si fara exagerare se poate spune ca atelierul Carbonsystems sustine economia romaneasca.

In trafic se pot vedea multe masini care fac publicitate in diferite domenii de activitate. Firmele de curierat poarta insemnele specifice prin care promoveaza serviciile pe care le ofera. Pe anumite masini se poate vedea de departe simbolul vulturului cu aripile deschise, pe altele numele firmei de curierat,

Evident ca si comportamentul soferilor conteaza mult in promovare, dar adesea acesta se leaga de insemnele firmei pentru care lucreaza. 

Pe anumite autocare sunt inscriptionate date despre rutele care se pot parcurge cu ele, eventual orarul acestora. 

Bucatile de pizza care arata perfect, asezata in cutii sau in afara acestora pe farfurii sunt imagini care sporesc pofta privitorului, iar daca sunt insotite de datele de contact ale furnizorului, multi dintre cei care vad publicitatea originala vor pune mana pe telefon si vor comanda si ei acest preparat atat de popular si atat de placut la domiciliu.

Oamenii au nevoie de taxi si evita uneori sa sune, temandu-se de preturile piperate. Este insa mult mai simplu sa se afiseze tarifele la vedere si omul sa realizeze ca transportul cu taxiul nu mai este un lux acum si ca mai bine plateste putin mai mult si  ajunge la timp la serviciu sau la programarea de la stomatolog, de la medicul de familie sau de la o alta institutie importanta.

Inscriptionarea tarifului corect perceput pe kilometru va atrage mai multi clienti.

Pentru fiecare afacere se gaseste un mesaj comercial atractiv si o imagine convingatoare si in acest fel, privitorul se lasa convins si comanda produsele sau serviciile respective.

O colantare reusita reprezinta o promovare a colantarilor auto, fiindca fiecare isi doreste o masina care sa arate perfect si sa atraga toate privirile.

Un organizator de petreceri se poate autopromova utilizand masina personala pe care inscriptioneaza mesaje care sa il recomande si imagini de la nunti, de la botezuri sau de la majorate.

Exista atat de mult domenii care pot fi promovate cu ajutorul acestui serviciu pe care il ofera atelierul din Bucuresti, de pe strada Pridvorului, nr 62, incat cererile de colantare sunt in crestere.

Dar colantarea inseamna si protejarea unui bun valoros care asigura mobilitatea. Masina se pastreaza perfect sub folia transparenta, mata sau lucioasa.

Ea nu mai trebuie vopsita periodic, in plus vopseaua se pastreaza perfect sub aceasta folie care este garantata mai multi ani. Uneori caroseria masinii se atinge de crengi si pe vopsea raman urme de zgarieturi. 

Daca masina este dusa din timp la colantat, urmele incidentului sunt invizibile.

Cele mai citite articole

Lasata in aer liber sau si mai rau sub pomii in care isi fac cuib ciorile, caroseria masinii se umple adesea de excremente de pasari. In timp ce folia autocolanta se poate sterge, fierul se resimte in urma interactiunii cu substantele respective.

Bucatile de gheata de marimea oului de porumbel pot distruge si caroseria masinii si vopseaua de pe ea, dar o masina colantata devine mult mai rezistenta.

Si razele soarelui pot produce deteriorarea caroseriei si a vopselei, iar acest lucru se poate demonstra prin aspectul obiectelor vopsite care sunt lasate mult timp in soare. O masa, un scaun, tamplaria aflata in bataia soarelui se decoloreaza, capata un aspect de vechi.

Nu acelasi lucru se intampla, cand peste aceste obiecte s-ar aseza o folie protectoare. Folia reprezinta o bariera care opreste deteriorarea, fiindca razele nocive ale soarelui nu mai ajung la caroserie, direct la vopsea sau la metalul respectiv, ci se opreste in folie.

Atelierul din strada Pridvorului, numarul 62 pune la dispozitie potentialilor clienti mai multe instrumente de orientare pentru alegerea produselor si serviciilor.

Exista un catalog cu peste 60 de culori metalizate pentru foliile lucioase, informatii despre colantari si rolurile multiple ale acestora, dar si un portofoliu bogat din care vizitatorii site-ului se pot inspira.

Colantarea este garantata 12 luni, dar materialele din care este realizata 5 ani. Masina este pregatita atent pentru aplicarea foliei sau a inscriptionarii ca aceasta sa aiba o durata de viata mare si sa arate perfect.

Manopera este realizata atent in conditiile care se impun ca aspectul masinii sa fie de invidiat.

In prezent, antreprenorii cauta solutii ieftine si usor de aplicat sa iasa din impas si afacerea lor sa prospere.

Colantarea este una dintre cele mai eficiente, fiindca protejeaza bunurile, le infrumuseteaza si in acelasi timp promoveaza servicii si produse la cele mai mici preturi.

Este indicat sa isi faca toti antreprenorii publicitate alegand colantarile care sunt ieftine si se realizeaza in cel mult doua ore.

Cine doreste o masina colantata pentru a fi protejata de intemperii si de incidente in trafic si isi propune sa isi promoveze si afacerea cu ea poate contacta specialistii atelierului prin intermediul datelor de contact de pe site.

Gaseste acolo numere de telefon si adrese de e-mail, dar si adresa atelierului. Evident ca este indicat ca mai intai sa se faca o programare si dupa aceea sa fie dusa masina la atelier.

Diversitatea produselor de pe site s-ar putea sa faca sarcina potentialului client mai grea. Scotchgard Paint Protection Film are capacitatea de a proteja masina de temperaturile foarte ridicate, folia fiind utilizata din anul 1960 pe elicoperele care zburau in zilele caniculare.

Desi pretul acestei folii este putin mai mare, protectia ridicata pe care o ofera masinii demonstreaza faptul ca efortul financiar merita sa fie facut.

Cele mai citite articole

Related Articles