TopGear.ro Recomandari COMPLETĂRI ȘI NOUTĂȚI ALE GAMEI CYBEX T-LINE DE SCAUNE AUTO PENTRU COPII – SIGURANȚA ABSOLUTĂ ÎN CĂLĂTORIILE CU FAMILIA

COMPLETĂRI ȘI NOUTĂȚI ALE GAMEI CYBEX T-LINE DE SCAUNE AUTO PENTRU COPII – SIGURANȚA ABSOLUTĂ ÎN CĂLĂTORIILE CU FAMILIA

de TopGear

COMPLETĂRI ȘI NOUTĂȚI ALE GAMEI CYBEX T-LINE DE SCAUNE AUTO PENTRU COPII – SIGURANȚA ABSOLUTĂ ÎN CĂLĂTORIILE CU FAMILIA

CYBEX prezintă CLOUD T i-SIZE și SIRONA T i-SIZE, cele mai noi scaune auto ce vin să completeze gama Platinum, care însoțesc acum familiile în toate etapele de creștere ale micuților. De la naștere până la adolescență, copiii se bucură de cele mai înalte standarde de siguranță și confort.

CLOUD T i-SIZE — ergonomic și confortabil oriunde alegeți să mergeți

Acest nou scaun auto pentru copii poate fi folosit de la naștere până la aproximativ 24 de luni. CLOUD T i-SIZE dispune de o tehnologie inovatoare de înclinare care stabilește un nou standard pentru confortul ergonomic, permițând o poziție optimă de șezut în interiorul mașinii și, atunci când este repoziționat, garantează o respirație neîngrădită și previne căderea capului copilului înainte.

Atunci când este folosit cu un cărucior, CLOUD T i-SIZE poate fi complet înclinat într-o poziție întinsă, care oferă cel mai bun confort copilului în deplasare.

În plus, cu ventilația sa integrală, CLOUD T i-SIZE menține o temperatură constantă plăcută potrivită fiecărui anotimp. Linia de țesături Plus prezintă o structură de plasă 3D special concepută pentru a îmbunătăți capacitatea de respirare de până la șase ori.¹ Adăugând la confortul părinților și copiilor mecanismul de rotație la 180° , acesta permite întoarcerea scaunului auto pentru bebeluși spre ușa mașinii pentru a urca și a debarca fără efort copilul.

SIRONA T i-SIZE — călătorii în siguranță și confort, din orice poziție a copilului

SIRONA T i-SIZE este un scaun auto orientat cu spatele la sensul de mers, care oferă o protecție superioară în caz de accident. Poziția scaunului reduce riscul de rănire a gâtului și a capului copilului, rezultând niveluri de siguranță cu 50% mai mari². În cazul unui accident, copilul este împins spre carcasa scaunului, unde forțele sunt distribuite pe întreaga suprafață, iar impactul este diminuat.  Este obligatorie folosirea poziției copilului cu spatele catre sensul de mers, cel puțin în primele 15 luni (76cm) și se recomandă aceeasi poziție chiar și după împlinirea acestei vârste. 

Versatilitatea scaunului SIRONA T i- SIZE permite poziționarea copilului cu fața spre sensul de mers, după ce copilul crește, prin urmare acesta poate fi folosit de la naștere până la vârsta de aproximativ 4 ani.

Acest scaun auto pentru copii oferă, de asemenea, mecanismul de rotație la 360° care permite îmbarcarea și debarcarea copilului fără efort, iar ventilația de aer integrală asigură scaunului o temperatură potrivită pentru fiecare anotimp. Circulația aerului și confortul sunt îmbunătățite datorită liniei de țesături Plus cu o structură de plasă 3D special concepută pentru a îmbunătăți capacitatea de respirare de până la șase ori.¹

SIRONA T i-SIZE este echipat cu sistemul de protecție liniară la impact lateral (L.S.P.) care, împreună cu carcasa de absorbție a energiei scaunului, reduce forțele inițiale de impact cu până la 25%³. 

T-Line prezintă cea mai avansată tehnologie și excelență revoluționară ce beneficiază de multe caracteristici inovate la nivel mondial de CYBEX și introduse pentru prima dată în industrie. Părinții au acum libertatea de a alege, atât opțiunile pentru orientarea cu spatele, cât și pentru orientarea cu fața spre sensul de mers al copiilor, păstrând în același timp același nivel de protecție pentru micuții lor.

Cele mai citite articole

ANORIS T i—SIZE— siguranță fără compromis

ANORIS T i-SIZE a fost premiat drept cel mai bun scaun auto pentru copii testat vreodată în clasa sa, conform ADAC și Stiftung Warentest, cu un scor general fără precedent de 1,5, precum și un scor maxim de 0,9 la siguranța în caz de accident, cel mai mare scor obținut vreodată în istoria acestui test.

Este primul scaun auto cu airbag integrat, care se activează în milisecunde, deschizându-se pentru a se extinde într-o formă a literei C în fața copilului. Această inovație plasează Anoris T i-Size la același nivel de siguranță ca și scaunele auto orientate cu spatele. De fapt, prin tehnologia CYBEX Airbag, oferă până la 50% mai multă siguranță și protecție 4 în comparație cu scaunele auto convenționale orientate spre înainte.  

Mai mult, orientat cu fața spre sensul de mers, copilul se bucură de o interacțiune mult mai ușoară cu părinții prin contact vizual direct. ANORIS T i-SIZE este simplu de instalat și oferă mult mai mult spațiu pentru picioare, confort și acces ușor în scaun. Poate fi folosit de la 15 luni la 6 ani (cu doi ani mai mult decât permit scaunele auto convenționale pentru copii).

SOLUTION T i-FIX — soluția perfectă

Produsul popular, premiat și primul creat de la CYBEX, Solution T i-Fix, participă la dezvoltarea copilului în fiecare an, făcându-l însoțitorul ideal pentru toate călătoriile cu mașina. Tetiera patentată înclinabilă a făcut parte din seria de scaune auto Solution încă de la început. Caracteristica principală este dată de înclinarea capului copilului care poate dormi pe spate, sprijinindu-se pe tetieră. Totodata aceasta caractiristică ajută la prevenirea căderii capului în față. Dacă capul copilului se află în zona de siguranță a scaunului auto, în cazul unui impact lateral, acesta este de șapte ori mai bine protejat”5. În același timp, Solution T i-Fix beneficiază de un sistem L.S.P. (Linear Side-impact Protection) integrat îmbunătățit. Acesta funcționează cu protecțiile pentru umeri și cap ale scaunului pentru a absorbi energia cinetică în timp util, astfel forțele de impact lateral sunt reduse cu mai mult de 20% 3.

Fiind partenerul ideal pe durata copilăriei, SOLUTION T i-FIX poate fi adaptat în mod flexibil la dimensiunea corpului copilului în orice moment și poate fi folosit de la 3 la 12 ani. De asemenea, are o funcție avansată de ventilație a aerului, care atrage aerul cald din interiorul scaunului spre exterior. Varianta Plus a scaunului CYBEX SOLUTION T i-FIX dispune și de țesătură cu plasă respirabilă, pentru o circulație optimă a aerului și o temperatură excelentă de ședere pentru copil.

  1. În comparație cu scaunele auto pentru copii convenționale. 
  2. Comparat cu același tip de scaun auto orientat cu fața testat într-un accident frontal, conform testării ADAC 2022 pentru accidente frontale. 
  3. Comparat cu același tip de scaun auto fără L.S.P., conform testării la impact ADAC. 
  4. Comparat cu un scaun auto cu orientare cu fața și sistem de centuri, conform testării unui accident frontal ADAC 2021.  
  5. HIO36 (Head Injury Criterion) comparat cu același tip de scaun auto, dar cu capul copilului în afara zonei de siguranță, conform criteriilor ADAC. 

Produsele CYBEX CLOUD T i-SIZE PLUS, SIRONA T i-SIZE PLUS, ANORIS T i-SIZE și SOLUTION T i-FIX sunt disponibile în magazinele partenere din România – https://www.cybex-online.com/en/ro/stores începând cu 14 iunie 2023.

Despre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranta, inovatia si stilul de viata sunt primordiale. Creat de Martin Pos in 2005, brandul german dezvolta produse care fac viata de zi cu zi pentru parinti si copii mai sigura si mai confortabila. Toate produsele urmeaza CYBEX D.S.F. principiul inovatiei, combinatia unica de design distinctiv, cele mai inalte standarde de siguranta si functionalitate inteligenta – „pentru toti oamenii de maine”.

Pentru mai multe informatii despre CYBEX, va rugam sa vizitati www.cybex-online.com.

Cele mai citite articole

Related Articles