TopGear.ro Actualitate Conflictul vatman vs șofer de BMW are ecouri la Vaslui. De data asta se termină cu bătaie – VIDEO

Conflictul vatman vs șofer de BMW are ecouri la Vaslui. De data asta se termină cu bătaie – VIDEO

de TopGear

Conflictul vatman vs șofer de BMW are ecouri la Vaslui. De data asta se termină cu bătaie – VIDEO

Nici nu a trecut o săptămână de la publicarea clipului cu tramvaiul care lovește un BMW în București, că a apărut o altă înregistrare asemănătoare din Vaslui.

Poliţiştii din Vaslui cercetează un incident petrecut într-o intersecţie din oraş, care i-a avut ca protagonişti pe şoferul unui autobuz şi pe un alt șofer al unui autoturism.

Camerele de supraveghere din zona au surprins altercaţia, iar în imagini se observă cum şoferul autobuzului este cel care a început să îl lovească pe şoferul care îl blocase în plină intersecţie şi gesticula în faţa mijlocului de transport.

Autobuzul plecase de câteva minute din autogara Vaslui şi se îndrepta spre suburbia Moara Grecilor. Încă de la plecare, şoferul autoturismului a început să-l şicaneze pe conducătorul autobuzului, circulând în zig-zag în faţa acestuia şi frânând de mai multe ori.

Cele mai citite articole

Tânărul susţine că autobuzul ar fi plecat din staţie fără a semnaliza, punându-l în situaţia de a intra pe contrasens pentru a evita un accident. După câteva sute de metri de şicanare, în prima intersecţie, tânărul de la volanul autoturismului a oprit în sensul giratoriu, brusc, în faţa autobuzului şi a început să gesticuleze, scrie Adevarul.

VIDEO

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles