TopGear.ro Hybrid & Electrice Autorulote echipate cu panouri solare

Autorulote echipate cu panouri solare

de TopGear

Zilele în care oamenii visau la o casă foarte generoasă cu multe camere și cu decoruri foarte pretențioase au apus. Acum toți înțeleg că o locuință prea mare are nevoie de întreținere susținută, iar asta înseamnă costuri foarte mari. Și atâta timp cât familia ta nu este una foarte numeroasă, nici locuința nu ar trebui să fie una foarte mare, indiferent de câți musafiri ai putea avea în același timp. Ba mai mult, tot mai multe persoane optează pentru o autorulotă ca locuință și ca mod de viață pentru că se gândesc descoperirea altor teritorii, aceasta fiind o dorință tot mai accentuată la nivelul unei categorii tot mai mare de persoane la nivel internațional.

O autorulotă este cea mai potrivită locuință pentru o familie care își dorește să exploreze mereu alte teritorii și care dorește să își îmbogățească fiecare etapă a vieții prin noi experiențe. Iar acest lucru trebuie să fie făcut în condiții cel puțin similare cu cele pe care orice familie le are într-o casă care nu este pe roți. Și, bineînțeles, producătorii de autorulote se întrec în dotări și în funcționalități ale acestora, care să se asemene cât mai mult cu ceea ce suntem obișnuiți în locuințele noastre fixe. Însă nu acesta este problema. Ci modul în care alimentăm toate funcționalitățile astfel încât să nu fim nevoiți să ne gândim constant la cât consumăm, dacă ne mai rămâne electricitate și pentru altceva, dacă avem unde să alimentăm și să stăm calculăm constant și să fim nevoiți să alegem să ne limităm la activitățile necesare sau să riscăm cu câteva activități în plus, care vor consuma resursele de energie ale autorulotei. 

Când ne gândim la confort, luăm în considerare și confortul psihic. Iar acesta nu poate fi resimțit dacă există mereu stresul epuizării resurselor.Pentru a elimina motivele de stres legate de resursele disponibile, experți în domeniu au propus panourile fotovoltaice. Iar acestea sunt, cu adevărat, soluția de care orice autorulotă avea nevoie, pentru a fi cu adevărat o alternativă viabilă pentru un stil de viață diferit, chiar dacă acest stil de viață presupune o locație izolată, care nu oferă alte surse de energie. 

Pentru ca autorulota ta să dispună de energie chiar și în cele mai îndepărtate și izolate locații, nu ai nevoie decât de câteva panouri fotovoltaice care să producă suficientă energie pentru toate funcțiile de care dispune aceasta. Împreună cu aceste panouri fotovoltaice, mai este nevoie de un echipament Victron Energy. Iar pentru a rezista chiar și în cele mai grele condiții, pachetul Victron Phoenix MultiPlus este varianta cea mai bună. Invertorul transformă o putere de 12 Volți într-una de 240 Volți, care poate fi folosită pentru orice consumator de mică sau mare putere. Unitățile cu putere mai mare oferă și mai multă putere de pornire, ceea ce este necesar, de obicei, pentru marii consumatori.

De cele mai multe ori, pachetele pentru autorulote sunt pregătite pentru a fi instalate de oricine, fără să fie nevoie de un electrician sau de o persoană autorizată. Cablurile sunt sertizate cu conectorii potriviți, fiind nevoie doar de urmarea unor instrucțiuni de bază pentru montarea panourilor cu orientarea potrivită și modalitatea corectă de conectare a tuturor elementelor care fac legătura între componentele pachetului.

Așa că, atunci când te gândești la un mod de viață mai puțin legat de o singură adresă și vrei să alegi o autorulotă care să te ducă în orice colț al lumii, ia în considerare și un sistem de panouri fotovoltaice împreună cu toate componentele necesare pentru confortul energetic necesar în orice casă. Mai multe informații despre panouri solare puteți găsi pe Carpat Energy.

Advertorial publicat de Brandion.

Related Articles

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!