TopGear.ro Actualitate Coronavirusul provoacă panică și în industria auto. Ferrari a închis uzina de la Maranello

Coronavirusul provoacă panică și în industria auto. Ferrari a închis uzina de la Maranello

de TopGear

Coronavirusul provoacă panică și în industria auto. Ferrari a închis uzina de la Maranello. Conducerea companiei a decis și închiderea muzeelor Ferrari din Maranello și Modena.

Uzina Ferrari de la Maranello este sub lacăt. Nimeni nu mai intră acolo, iar tururile ghidate rezervate turiștilor fani ai mărcii au fost anulate. Decizia afectează și echipa de Formula 1, care zilele acestea, testează noul monopost în cadrul unei sesiuni de teste la Barcelona. Prima cursă este programată să aibă loc pe 15 martie la Melbourne, dacă FIA nu ia decizia amânării. Marele Premiu al Chinei programat în luna aprilie a fost deja amânat.

Și echipele de MotoGP care au sediul în Italia au fost nevoite să-și schimbe planurile. Staff-ul tehnic și piloții nu se vor întoarce de la Doha, acolo unde testează înaintea debutului sezonului. Prima cursă are loc în Qatar pe 8 martie, iar de acolo, vor merge direct în Thailanda. Bottom of Form

Cele mai citite articole

Până la această oră, 382 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus au fost înregistrate în Italia, cele mai multe aflându-se în regiunile nordice, acolo unde mai multe orașe sunt sub asediu. 12 persoane s-au stins din viață și alte 19 sunt în stare gravă, conform statisticilor Worldmeter.info.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles