TopGear.ro Actualitate CYBEX – PENTRU A DOUA OARĂ CÂȘTIGĂTOR LA TESTAREA ADAC

CYBEX – PENTRU A DOUA OARĂ CÂȘTIGĂTOR LA TESTAREA ADAC

de TopGear

CYBEX are onoarea de a anunța că produsele Cloud T i-Size + Base T și Solution T i-Fix au fost premiate din nou la testarea ADAC (octombrie 2023), împreună cu Sirona T i-Size, care a obținut cel mai bun rezultat la categoria scaune auto pentru copii, de la naștere până la vârsta de 4 ani. 

Produsele au obținut următoarele rezultate: 

  • Cloud T + Base T TEST WINNER*, cu un scor “BINE” (1.7) – inclusiv un grad de securitate extraordinar “FOARTE BINE” (1.3).
  • Solution T i-Fix TEST WINNER, în categoria pentru copii cu vârsta între  4 și 12 ani cu un scor “BINE” (2.0).
  • Sirona T i-Size + Base T, premiat în categoria pentru copii  cu vârsta de min. 4 ani cu un scor “BINE” (2.3) și cel mai bun rezultat în categoria pentru copii, de la naștere până la 4 ani.

Cloud T i-Size + Base T: cu o poziție ergonomică complet întinsă atunci când este utilizat ca instrument de călătorie sau într-o poziție înclinată cu Base T, Cloud T i-Size este însoțitorul perfect pentru copii, de la naștere până la aproximativ 24 de luni. Menține confortul copilului la fiecare pas datorită ventilației inovatoare și este un scaun auto ce oferă flexibilitatea de care au nevoie toate familiile.

Sirona T i-Size + Base T: reprezintă soluția supremă pentru copii, de la naștere până la vârsta de 4 ani. Acest scaun auto, orientat cu fața spre spatele mașinii, oferă o protecție superioară, reducând riscul de rănire a capului sau gâtului celor mici, îmbunătățind siguranța cu 50%**. Cu un mecanism de rotație la 360° pentru îmbarcare și debarcare, fără efort, plus o reglare perfectă cu o singură mână, Sirona T i-Size combină confortul, luxul și funcționalitatea ideală, menținând în același timp copilul comod datorită ventilației inovatoare a aerului integral.

Solution T i-Fix:  alegerea potrivită până când copilul tău împlinește vârsta de 12 ani. Reglabilă atât în înălțime, cât și lățime, tetiera patentată a acestui scaun auto menține capul copilului tău ferm în zona de siguranță, oferind de până la șapte ori siguranță mai ridicată pentru capul lui*** și asigură părinții că micuții lor mult îndrăgiți se simt confortabil atunci când este cazul de mișcări burște de cap. Cu protecție avansată împotriva impactului lateral și ventilație completă a aerului, Solution T i-Fix este alegerea pentru părinții care doresc cu adevărat ceea ce este cel mai bun pentru copilul lor.

Ultimul succes înregistrat este rezultatul notabil al lui Anoris T i-Size, premiat CÂȘTIGĂTOR în urma testării ADAC în 2022 cu calificativul „FOARTE BINE” (1,5). Anoris T i-Size are primul airbag integral încorporat din lume, oferind un nivel de siguranță cu aproximativ 50% mai ridicat comparativ cu un scaun auto pentru copii cu sistem de centuri, orientat cu fața însre sensul de mers, în caz de accident frontal****.

Cele mai citite articole

„Din prima clipă în care a fost fondat CYBEX, ambiția noastră sinceră a fost să contribuim la siguranța copiilor noștri. Prin urmare, suntem încântați de evaluările obținute pentru T-Line în cele mai recente teste ADAC, deoarece acestea subliniază angajamentul nostru față de cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Obținerea a peste 500 de premii ne încântă și ne motivează să ne depășim limitele în viitor, iar produsele noastre să devină chiar și mai sigure.”, a declarat Johannes Schlamminger, CEO CYBEX.

*împărtășit cu un alt produs.
** în comparație cu același tip de scaun auto pentru copii cu fața spre sensul de mers;  rezultate testate intern conform criteriilor ADAC de testare în caz de accident frontal. 

***în comparație cu testarea cu capul copilului în afara zonei de siguranță pentru același tip de produs (HIC 36), în conformitate cu criteriile de testare la impact laterak ADAC (27 km/h).
**** rezultate de testare interne conform criteriilor ADAC în caz de accident frontal. 

Produsele CYBEX sunt disponibile în magazinele partenere din România – https://www.cybex-online.com/en/ro/stores .

Despre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranta, inovatia si stilul de viata sunt primordiale. Creat de Martin Pos in 2005, brandul german dezvolta produse care fac viata de zi cu zi pentru parinti si copii mai sigura si mai confortabila. Toate produsele urmeaza CYBEX D.S.F. principiul inovatiei, combinatia unica de design distinctiv, cele mai inalte standarde de siguranta si functionalitate inteligenta – „pentru toti oamenii de maine”.

Pentru mai multe informatii despre CYBEX, va rugam sa vizitati www.cybex-online.com.

Cele mai citite articole

Related Articles