TopGear.ro Actualitate Dă un restart modului cum îți administrezi finanțele personale cu ajutorul celor de la KRUK România

Dă un restart modului cum îți administrezi finanțele personale cu ajutorul celor de la KRUK România

de TopGear

Clienții au despre KRUK România păreri foarte bune, pentru că, deși la început relația cu această compania a fost în anumite cazuri una destul de rece, mai ales din pricina prejudecăților pe care le aveau datornicii cu privire la firmele de recuperări datorii, ulterior s-au convins de profesionalismul și chiar de empatia de care sunt capabili cei ce își desfășoară activitatea aici.

Nu degeaba grupul internațional KRUK din care face parte și KRUK România, este unul din primii jucători pe piața de profil din Europa Centrală și de Est.

Sfârșitul anului, cea mai grea perioadă pentru o persoană cu datorii pe care nu le poate achita

Suntem în preajma Sărbătorilor și, se știe, parcă toate aspectele dificile din viața noastră sunt amplificate când sunt puse în opoziție cu bucuria pe care o vedem în jur (deși poate că suntem  perfect conștienți de faptul că de multe ori această așa-zisă fericire este artificială, forțată).

Poate că fericirea ce pare că se revarsă peste tot nu e una 100% sinceră, dar datoriile neplătite sunt extrem de reale. Și, spune tradiția, ele ar trebui să fie achitate până la finele unui an, pentru ca în următorul să nu trăiești tot înglodat în datorii.

Cum de multe nu ai cum să faci asta, depresia și anxietatea abia așteaptă să te prindă în ghearele cenușii.

Ce pot face debitorii pentru a preveni bolile legate de stresul financiar cronicizat?

Indiferent dacă acest stres este cauzat de o împrejurare pentru care nu ai fost pregătit sau pur și simplu pentru că nu ai (încă) abilitățile necesare pentru o corectă administrare a veniturilor lunare pe care le obții, KRUK România te poate ajuta în acest sens. 

Cele mai citite articole

Pe platforma e-KRUK.ro există o serie de aplicații gratuite extrem de utile chiar și dacă nu ai datorii administrate de această companie prestigioasă. 

Trebuie ca să înțelegi că în această perioadă mulți oameni trăiesc diverse situații stresante, chiar dacă nu toate de natură financiară. Cu cât le gestionăm mai bine, cu atât trecem mai ușor peste ele. Plus că nu trebuie uitat nici faptul că modul în care abordăm cantitatea de stres pe care o avem de înfruntat ne modelează experiențele ulterioare, în sens pozitiv sau negativ. 

Revenind la problema datoriilor, trebuie spus că ele sunt asemeni unor pietre de moară pe care psihicul trebuie să le care. Consecințele neplăcute sunt pe toate planurile, atât în familie, cât și la locul de muncă, de aceea trebuie luptat prin toate mijloacele pentru a scăpa de ele.

Specialiștii de la KRUK România sunt conștienți că fiecare situație a unui debitor este unică. Orice persoană care se confruntă cu probleme bănești ar trebui, prin urmare, să se consulte direct cu un agent al companiei, dacă are datorii administrate de KRUK, pentru a determina împreună cu acesta care este cea mai bună soluție în cazul său. Pentru că da, indiferent ce ar crede la început un client debitor, dacă există voință, va exista și o rezolvare potrivită pentru ca acesta să își recâștige cu timpul libertatea în materie financiară.

Aici, la KRUK România, clienții primesc și recomandări utile despre cum se elaborează corect un buget personal de venituri și cheltuieli, cum trebuie urmărit acesta. 

Dacă el este ținut cu strictețe, va fi cea mai importantă unealtă pe care debitorul o va avea la dispoziție pentru a achita ritmic datoriile restante și a putea să se antreneze pentru un viitor comportament preventiv în materie financiară.

Clienții KRUK România în mare majoritate procedează astfel, dovadă că nu mai ajung în astfel de situații limită după aceea.

Și asta se întâmplă pentru că și-au dat seama ce a fost greșit în stilul lor trecut de viață, au modificat și implementat anumite lucruri bune, la recomandarea specialiștilor KRUK România, iar de acum înainte pot ca să culeagă roadele eforturilor pe care le-au făcut în acest sens.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil