TopGear.ro Actualitate Ford recheamă în service peste 375.000 de SUV-uri Explorer din cauza problemelor la suspensie

Ford recheamă în service peste 375.000 de SUV-uri Explorer din cauza problemelor la suspensie

de TopGear
Ford recheamă în service peste 375.000 de SUV-uri Explorer din cauza problemelor la suspensie

Ford a anunțat luna aceasta că va rechema la service peste 375.000 de SUV-uri Explorer din SUA și Canada pentru a remedia o problemă legată de suspensie care a provocat deja 13 accidente, informează cbsnews.

Vor fi rechemate în service modele de SUV-uri ce au ajuns pe piață între anii 2013 și până în 2017, care au trecut prin fabrica de asamblare Ford din Chicago, din 4 septembrie 2012 până în 25 ianuarie 2017. Au fost vândute sau înmatriculate în 22 de state și șase provincii canadiene, unde sarea este folosită pentru curățarea drumurilor în timpul iernii.

  • Producătorul auto a declarat pe 4 noiembrie că în locurile în care coroziunea este frecventă, bieletele antiruliu se pot rupe, reducând controlul asupra direcției acestor SUV-uri. Această piesă asigură aderența roților din spate, astfel încât acestea să rămână ferme pe sol.

Astfel, șase persoane au fost rănite în urma accidentelor, au spus reprezentanții Ford.

Odată cu rechemarea SUV-urilor Explorer în service se vor verifica suspensiile și, dacă este cazul, vor fi înlocuite anumite piese. Clienții urmează să primească notificări începând cu 30 noiembrie.

Cele mai citite articole

Statele incluse pe lista celor unde Ford recheamă proprietarii de SUV-uri Explorer în service sunt Connecticut, Delaware, Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Missouri, New Hampshire, New Jersey, New York, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont, Virginia, West Virginia, Wisconsin plus Washington, DC De asemenea, sunt incluse provinciile canadiene New Brunswick, Newfoundland și Labrador, Nova Scotia, Ontario, Insula Prințului Edward și Quebec.

  • În trimestrul trei din 2020, Ford a înregistrat un profit net de 2,4 miliarde de dolari, sau 0,60 dolari pe acţiune, faţă de un profit de 400 de milioane de dolari, sau 0,11 dolari per titlu, în urmă cu un an.

Compania se aşteaptă acum la rezultate mai bune în trimestrul patru din 2020 şi pe ansamblul acestui an la un profit înainte de taxe între 600 milioane de dolari şi 1,1 miliarde de dolari.

În iulie, Ford previziona un profit înainte de taxe între 500 de milioane de dolari şi 1,5 miliarde de dolari în trimestrul trei şi pierderi în trimestrul patru şi pe ansamblul lui 2020.

Al doilea mare producător auto din SUA, Ford, este prezent şi pe piaţa din România.

Cele mai citite articole

Related Articles