TopGear.ro Actualitate În perioada 1, 2 și 3 mai vor avea loc lucrări de reparații pe A2. Motivul pentru care s-au ales aceste zile

În perioada 1, 2 și 3 mai vor avea loc lucrări de reparații pe A2. Motivul pentru care s-au ales aceste zile

de TopGear

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că lucrările de reparaţii de pe A2 se vor face şi în zilele de 1, 2 şi 3 mai 2020. În aceste zile se estimează că traficul va fi foarte redus.

În anii trecuți situația era alta în această perioadă, pentru că foarte mulți români foloseau A2 pentru a merge la mare, acum însă coronavirulul le-a schimbat drastic planurile.

Traficul redus preconizat în zilele de 1, 2 şi 3 mai 2020, precum şi de condiţiile meteorologice favorabile, au determinat autoritățile să ia decizia ca lucrările să se defăşoare şi în aceste zile.

„Precizăm că lucrările se vor desfăşura cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi în funcţie de evoluţia pandemiei cauzate de răspândirea virusului COVID 19”, a transmis, miercuri, CNAIR.

Cele mai citite articole

Compania precizează că se vor menţine restricţiile de circulaţie pe calea 1 a autostrăzii A2 între km 11+500 – km 23+200 şi km 27+000 – km 33+000.

Lucrările executate constau în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor şi repararea rosturilor degradate.

Sursă: Adevărul

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles