TopGear.ro Actualitate Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ a ajuns pe Nurburgring. Cum a zdrobit supercaruri?

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ a ajuns pe Nurburgring. Cum a zdrobit supercaruri?

de TopGear

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ a ajuns pe Nurburgring. Cum a zdrobit supercaruri?

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ este compacta cu cel mai puternic motor cu patru cilindri care a ajuns vreodată la un model de serie. Mașina dezvăluită anul trecut a fost dusă pe Nurburgring. Cei care a văzut timpul indicat de cronometru au rămas fără reacție.

GALERIE FOTO

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ are motor de 2.0 litri, care dezvoltă, sub capota acestei versiuni, 421 de cai putere și un cuplu de 500 Nm. Este suficient pentru ca modelul să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde și să atingă o viteză maximă de 270 km/h.

Cu astfel de cifre la purtător, compacta a intrat pe Nurburgring. Încălțată cu anvelope Pirelli P Zero Trofeo R, AMG-ul a parcurs un tur de circuit în 7 minute și 48,8 secunde, ceea ce îl face cu 1,2 secunde mai rapid decât supercarul Lamborghini Murcielago.

Acest timp pune hot hatch-ul de la Mercedes și în fața unor modele celebre pentru performanțele dinamice, cum ar fi Porsche Carrera S, BMW M3 CSL E46 și Aston Martin Vantage GT8, care au parcurs aceeași distanță în 7 minute și 50 de secunde. Mai jos în clasament apar alte nume mari cum ar fi versiune electrică a lui Mercedes-Benz SLS AMG sau Alfa Romeo Stelvio QV, Lamborghini Gallardo LP560-4 sau Ford GT.

Cele mai citite articole

Deasupra mașinii cu stea în frunte de la Mercedes-AMG, la opt zecimi de secundă se află BMW M3 GTS și Audi TT RS Coupe.

VIDEO:

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles