TopGear.ro Actualitate Momentul în care moartea întoarce capul. „Nu, nu încă…” – VIDEO

Momentul în care moartea întoarce capul. „Nu, nu încă…” – VIDEO

de TopGear

Un tânăr de 20 de ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce a trecut la câţiva milimetri prin faţa unui tren, în comuna Jucu din Cluj. Tânărul nu a observat trenul pentru că era concentrat pe o convorbire telefonică. A fost ca și când moartea și-ar fi spus „Nu, nu încă…” și ar fi trecut mai departe, întorcând capul.

„Minunea de la trecerea la nivel cu calea ferată, din Jucu Herghelie. Imaginile au fost surprinse de camerele video montate la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, miercuri, 4 decembrie, în Cluj. Conducătorul auto nu a respectat semnalele luminoase şi acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, fiind la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj-Bistriţa Nord”, scriu cei de la CFR Infrastructură.

Tânărul de 20 de ani le-a declarat poliţiştilor clujeni că atenţia îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta.

Cele mai citite articole

„E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi. Pentru că viaţa are prioritate, conducătorii auto trebuie să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a semnalizării de la trecerile la nivel cu calea ferată!”, mai scriu reprezentanţii CFR Infrastructură.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles