TopGear.ro Actualitate Noul Opel Grandland X Hybrid, disponibil la comandă. Cât costă în România?

Noul Opel Grandland X Hybrid, disponibil la comandă. Cât costă în România?

de TopGear

Noul Opel Grandland X Hybrid poate fi comandat de acum și în România. Mașina poate rula în modul electric până la 57 de kilometri.

Galerie foto

Mașina poate fi comandată cu una dintre cele patru linii de echipare disponibile: Enjoy, Design Line, Innovation și Ultimate.

Două versiuni plug-in hibrid sunt disponibile în gama Grandland X. În cazul versiunii de bază, un motor de 1,6 litri, care dezvoltă 180 de cai putere, și un motor electric de 110 cai putere, livrează împreună 224 cai putere și un cuplu de 360 Nm către puntea față. Sistemul este cuplat la o transmisie automată cu opt trepte. O baterie litiu-ion cu o capacitate de 13,2 kWh îi asigură o autonomie de până la 57 kilometri. Prețul de pornire al acestei versiuni este de 35.750 de euro. Cu echiparea de top, discuțiile încep de la 39.550 de euro.

Versiunea de top pornește de la 43.700 de euro (cu linie de echipare Innovation) și vine cu același motor pe benzină de 1,6 litri, care dezvoltă, de această dată, 200 de cai putere, dar cu două motoare eletrice, câte unul pentru fiecare punte, livrând 110, respectiv 113 cai putere. Sistemul hibrid îi asigură mașinii 300 de cai putere și un cuplu de 450 Nm. Bateria de 13,2 kWh stochează energie suficientă pentru rularea cu emisii zero pe o distanță de până la 50 de kilometri. Echiparea Ultimate poate fi comandată începând de la 45.500 de euro.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Related Articles

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!