TopGear.ro Actualitate O platforma care iti poate usura cautarea locuintei perfecte!

O platforma care iti poate usura cautarea locuintei perfecte!

de TopGear

Cand vrei sa faci o schimbare atat de mare precum achizitionarea unui locuinte noi, trebuie sa colaborezi doar cu cele mai bune servicii in domeniu pentru a face o alegere inteleapta. Vdi.ro este o alegere foarte buna mai ales pentru cei care prefera mediul online. Platforma este special conceputa sa ofere rezultate pentru vanzari, servicii de inchirieri, hoteluri si alte tipuri de achizitii imobiliare atat pentru persoanele de rand, dar se adreseaza si agentiilor imobiliare, dezvoltatorilor imobiliari, persoanelor fizice, bancilor si executorilor.

Portalul imobiliar vdi.ro este realizat de echipa Softimobiliar CRM, o agentie specializata, iar asta ofera siguranta si garanteaza performanta utilizatorilor.

Pe site-ul echipei vdi.ro potentiali cumpartori pot gasi sute de apartamente de vanzare Iasi la preturi avantajoase pentru orice buzunar. Insa apartamentele nu sunt unicele bunuri imobiliare disponibile. Cumparatorii pot cauta anunturi de case, garsoniere , terenuri, vile, spatii comerciale etc.

Atunci cand te gandesti sa faci o astfel de investitie imobiliara trebuie sa iei in considerare comoditatile, distantele etc. Unii oameni prefera sa locuiasca la casa, iar altii la apartament. Din acest motiv este important ca fiecare sa verifice cu atentie ce anunturi imobiliare cauta pe internet.

Cele mai citite articole

Conteaza foarte mult vecinatatile, asa ca analizeaza-le cu atentie. Conteaza distanta de la casa aleasa la locul de munca, la scoala, ce servicii gasesti in apropiere (magazine, farmacie, parc, locuri de agrement). De asemenea, conteaza foarte mult calitatea drumului de acces si nivelul traficului in zona, dar si utilitatile la care este conectata casa (gaze, de exemplu). Analizeaza toate aceste detalii si raportat la anotimpuri. Iarna nu-i ca vara! In functie de toate acestea poti alege locul ideal.

La fel de important este sa evaluezi corect costurile de intretinere. De cele mai multe ori acestea sunt ignorate atunci cand se cumpara o locuinta si ulterior bugetul este dat peste cap din cauza cheltuielilor prea mari. Suntem tentati sa alegem locuinte foarte mari, iar ulterior sa constatam ca spatiul este prea mare, greu de intretinut si deseori inutil. Sau invers. Alegem o casa prea mica pentru nevoile reale ale familiei si din cauza asta confortul are de suferit. O casa ideala trebuie sa fie proportionala cu nevoile reale ale familiei. Ia in calcul si copiii. Inclusiv cei care inca nu au venit pe lume, dar care sunt in plan. Casa ideala este o combinatie de factori multipli, asa ca este neplacut, dupa doi-trei ani, sa fie nevoie sa cauti o alta casa pentru ca, intre timp, familia a devenit mai numeroasa. Foarte important de retinut este ca, intr-un apartament, esti inconjurat de vecini si nu-i obligatoriu ca toti sa fie si prietenosi.

Daca esti genul de persoana careia ii place linistea si lipsa zgomotelor, s-ar putea sa ai probleme din punctul asta de vedere intr-un apartament. Pentru iubitorii de animale, traiul la apartament nu este unul dintre cele mai usoare. Daca ai un caine va fi foarte greu sa te adaptezi intr-un mediu relativ inghesuit.

Verifica cu atentie potentialele pericole si tine cont de urmatoarele aspecte: casa este solida, are sau nu risc seismic, este sau nu intr-o zona inundabila, este zgomot, este izolata sau are vecini. Toate acestea conteaza si sunt elemente care trebuie luate in calcul. Conteaza si calitatea comunitatii, nivelul de siguranta din zona, conteaza chiar si iluminarea stradala si calitatea canalizarii. Fiecare dintre aceste detalii poate face diferenta intre o casa confortabila si sigura si una care sa genereze disconfort, costuri suplimentare si probleme.

Portalul vdi.ro iti ofera toate alternativele posibile atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei locuinte noi. Portalul este de incredere, iar ofertele de tip agentii imobiliare sunt pe placul oricarui investitor. Afacerile in lumea imobiliara au reprezentat intotdeauna un punct de atractie pentru foarte multi care vor o moneta de schimb stabila!

Cele mai citite articole

Related Articles