TopGear.ro Diverse Pantofar simplu sau cu mai multe rafturi? Ce se potrivește mai bine în locuința ta

Pantofar simplu sau cu mai multe rafturi? Ce se potrivește mai bine în locuința ta

de TopGear

Depozitarea corectă a pantofilor te ajută să menții un aspect curat și îngrijit în casă, dar și să ai acces rapid și ușor la încălțămintea dorită, atunci când ieși din casă. Soluția pentru organizarea perfectă a colecției de pantofi o reprezintă un pantofar, pe care îl poți amplasa pe hol sau în dressing.

Există o gamă variată de pantofare din care să alegi, de la pantofar simplu, la dulapuri înalte, cu oglindă sau la suporturi cu rafturi din țesătură. Află, în continuare, unde se potrivește fiecare tip de pantofar, în funcție de spațiu și de nevoile familiei.

Diferența dintre un pantofar simplu și unul cu rafturi numeroase

Un pantofar simplu este un dulap de mici dimensiuni utilizat pentru depozitarea perechilor de încălțăminte. Acesta este, așa cum arată și denumirea sa, un organizator conceput pentru a avea un aspect curat și linii simple, pentru a se potrivi în orice tip de interior.

Pe lângă aceste pantofare, există și opțiunea unor dulapuri pentru încălțăminte de dimensiuni mai mari, cu mai multe rafturi și prevăzute cu diverse elemente, cum ar fi oglinzi sau sertare.

Diferența între cele două este dată, în primul rând, de capacitatea de depozitare și de nivelul de organizare pe care îl oferă.

Pantofar simplu – o soluție pentru familiile mici sau pentru spațiile elegante

Un pantofar simplu poate avea până la trei încăperi pentru depozitarea încălțămintei. De regulă, este de culoare albă sau alb în combinație cu nuanța unei esențe lemnoase.

Pantofarul cu trei rafturi, care este unul dintre cele mai populare de pe piață, are, de obicei, o înălțime care atinge în jur de un metru. Sertarele sale au balamale, astfel că în momentul în care vrei să așezi sau să iei o pereche de pantofi, poți vizualiza cu ușurință întregul raft.

Un astfel de pantofar este o alegere bună pentru apartamentele sau casele în care locuiesc 1-2 persoane, care nu utilizează multe perechi de încălțăminte. Se potrivește în holurile înguste, dar și în cele mai încăpătoare, având un aspect minimalist.

Cele mai citite articole

Totodată, un astfel de pantofar, de dimensiuni reduse, poate fi o opțiune și în cazul familiilor mai numeroase care dispun de alternative de depozitare a pantofilor, cum ar fi rafturi amplasate pe balcon sau în dressing și care folosesc pantofarul de pe hol doar pentru a avea papucii de casă la îndemână.

Pantofarul simplu și de mici dimensiuni este o soluție și pentru locuințele amenajate în stil minimalist, integrându-se perfect în acest spații și adăugând un accent subtil, dar elegant, de organizare.

Pantofar cu rafturi – organizare mai bună și eficientizarea spațiului

Pantofarele mai ample, dotate cu mai multe rafturi, cu sertare și diverse accesorii sunt o opțiune pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar pentru depozitarea încălțămintei, cum ar fi familiile numeroase, cu copii.

Aceste pantofare ajută în menținerea ordinii în casă, eliminând aspectul neplăcut al pantofilor împrăștiați pe hol sau prin casă. Capacitatea lor de depozitare extinsă, cu multiple rafturi și compartimente, îți permite să-ți organizezi colecția de pantofi, indiferent de mărimea acesteia.

Într-un astfel de pantofar, poți organiza perechile de încălțăminte în funcție de tipuri: pe un raft poți așeza tenișii, pe altul pantofii sport, și, tot așa, până la rafturile pentru sandale, papuci de casă, cizme sau pantofi cu toc.

Acest tip de pantofare sunt și un element de design care iese în evidență, în comparație cu pantofarele mici. Poți crea un aspect sofisticat holului alegând un pantofar cu o înălțime care se apropie de doi metri, dotat cu oglindă.

Pantofarele cu oglindă sunt un obiect de mobilier practic, care, pe lângă utilitatea depozitării pantofilor, oferă și posibilitatea de a verifica rapid cum arată, în picioare, încălțămintea, în contextul ținutei. Va fi mai ușor să te pregătești astfel pentru a ieși din casă și să-ți ajustezi aspectul.

Alege un pantofar modern de pe Elvila.ro!

Indiferent care este opțiunea ta, poți găsi pe Elvila.ro o varietate de pantofare! Dacă ai un spațiu restrâns pe hol sau pur și simplu îți dorești un pantofar simplu, de dimensiuni reduse, ai numeroase optiuni la Elvila.ro: comodă pentru pantofi Rubio, care se poate așeza sub cuier sau suporturile de pantofi cromate Montego, Tea sau Tadeo.

Dacă vrei un pantofar cu mai multe rafturi, poți alege pantofarele: Vivat New, Mobi, Anabela sau un suport cu rafturi din țesătură – Madilo.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil