TopGear.ro Actualitate Produse iluminare de cea mai buna calitate!

Produse iluminare de cea mai buna calitate!

de TopGear

Produse iluminare de cea mai buna calitate!

Cand afara este mult soare si cald este numai bine sa va bucurati de piscina cu familia si prietenii, nu? Dar asta nu inseamna ca acesta va fi singurul moment pentru a va folosi zona de agrement.

Dimpotriva, este posibil sa ne bucuram de aceste momente bune si seara. Cu o piscina iluminata, pe langa un spatiu frumos, puteti sa creati un mediu diferentiat si sa va extindeti distractia.

Stiati ca a avea un spatiu complet iluminat nu costa mult? Se datoreaza faptului ca iluminarea piscinei se face de obicei in lumini LED, care au un consum redus de energie in comparatie cu lampile obisnuite.

Adica poti avea un mediu extern de mare gust, fara a fi nevoie sa cheltuiesti mult. Chiar daca la inceput achizitia acestui tip de lampa este putin mai mare, pe termen scurt vei avea un raport calitate-pret excelent.

O piscina iluminata este, de asemenea, mai frumoasa si moderna din punct de vedere estetic si este o modalitate excelenta de a va actualiza decorul. Efectele vizuale produse de jocurile de lumina imbunatatesc mediul si il fac mai sclipitor si mai atractiv.

Datorita avantajelor si versatilitatii sale mari, acest tip de lampa s-a dovedit a fi perfect pentru a adauga si mai multa valoare piscinelor din fibra de sticla. Cu toate acestea, trebuie sa fiti atent cand va alegti corpurile de iluminat.

Din acest motiv, cititi acest articol pana la final si afla ce sa aveti in vedere pentru a nu gresi atunci cand cautati un LED pentru piscina voastra.

Cum functioneaza iluminatul LED?

Practic, LED-ul (Light Emitting Diode – Light Emitting Diode, intr-o traducere libera) este o componenta electronica, realizata dintr-un cip semiconductor, care reuseste sa genereze lumina folosind un consum mai mic de energie electrica decat alte tipuri de lampi.

Spre deosebire de lampile incandescente, care genereaza lumina prin incalzirea unui filament, lumina dintr-o lampa LED este generata prin deplasarea unui curent electric printr-un material solid. Avand in vedere acest lucru, cea mai importanta parte a unei lampi LED este cipul sau, deoarece este componenta responsabila cu iluminarea mediului.

Cele mai citite articole

Care sunt beneficiile tale?

Desi este necesar sa se faca o investitie ceva mai mare pentru a achizitiona o lampa LED, principalul ei avantaj este raportul cost-beneficiu in comparatie cu o lampa cu incandescenta obisnuita. Acest lucru se datoreaza faptului ca LED-ul are o durabilitate mai mare si un consum mai mic de energie, facand diferenta platita pe termen lung.

Fiind realizata dintr-un material mai modern, lampa LED este usor de aruncat si reciclat, deoarece nu utilizeaza componente toxice in productia sa. Un alt avantaj este ca lampa are o generare scazuta de caldura si nu emite raze ultraviolete si infrarosii.

Puteti chiar personaliza culorile dupa preferinta sau ocazie, daca aveti un eveniment in gradina. Combinatiile pot fi preprogramate sau ajustate oricand doriti. In functie de spatiul de constructie a piscinei, proiectul poate avea multe elemente de decor si finisaje repetitive si banale. Pentru a lasa mediul cu un aspect mai personalizat, este important sa folositi elemente care permit acest tip de finisaj, precum lampa LED.

Poate ajuta la construirea desenelor cu lumina reflectata creand umbre sau intensificand conturul miscarii apei, pe langa extinderea sau scaderea ideii de adancime. Posibilitatea de a lucra cu culori diferite este, de asemenea, un alt factor pozitiv atunci cand se creeaza un iluminat special. LED-ul poate fi folosit si ca element de securitate. Iluminand marginile si interiorul piscinei, precum si a scarilor de acces, se poate evita o serie de accidente cauzate de vizibilitatea redusa. Acest lucru contribuie la o utilizare mai indelungata a zonei de agrement, fara a fi nevoie sa te bucuri de ea doar la soare. Folosind sisteme de iluminare PiscineService.ro, clientii pot face upgrade la propia piscina cu investitii minime!

Datorita versatilitatii sale mari, folosirea luminii LED pentru piscine devine obisnuita, intrucat acest tip de lampa poate oferi, pe langa un decor frumos, un raport bun cost-beneficiu. Cu toate acestea, trebuie sa fiti constient de cativa factori.

Primul este sa alegeti tipul corect de lampa, deoarece este posibil sa gasiti pe piata mai multe modele, cu cele mai variate forme si culori. Prin urmare, primul pas este sa determinati unde va fi instalata lampa.

Apoi, trebuie sa alegeti un iluminat care radiaza lumina in directia corecta pentru a crea efectul dorit. Un alt aspect important este optarea pentru un sistem care emana culoarea si stralucirea corecta pentru a evidentia aspectele arhitecturale ale piscinei.

Nu in ultimul rand, este de mentionat ca iluminatul va face mediul mult mai placut si mai sigur, mai ales noaptea, astfel incat sa va puteti folosi intotdeauna piscina la maximum. Un mediu bine luminat ajuta la prevenirea producerii unor mici accidente, pentru a va linisti in raport cu copiii si batranii. In plus, evenimentele si intalnirile in jurul piscinei pot fi organizate si savurate cu mult mai multa liniste.

Deoarece exista o mare varietate de modele de iluminat cu LED-uri pentru piscine, primul factor care trebuie evaluat este daca tipul ales va va putea indeplini obiectivul. Este important de retinut ca, ca parte a compozitiei spatiului, iluminatul piscinei trebuie sa fie in armonie cu celelalte componente ale zonei de agrement.

Un alt punct important este forma piscinei, deoarece fiecare corp de iluminat are un mod de a emite lumina. De asemenea, este necesar sa se ia in considerare nuanta acoperirii piscinei, deoarece, in functie de culoarea acesteia, finisajul poate ajuta sau impiedica reflectarea luminii.

Totusi, datorita varietatii mari de modele de iluminat cu LED si a faptului ca, fiind unica, fiecare piscina are nevoie de un proiect diferit, este recomandat sa cautati o firma specializata pentru a gasi cea mai buna solutie.

Cele mai citite articole

Related Articles